Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Κεντζιόρα: «Είμαστε προετοιμασμένοι για… μάχη»

Δημοφιλή

Σε ΜΜΕ του εξωτερικού παραχώρησε τοποθετήσεις ο Τόμας Κεντζιόρα αναφορικά με την εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατασαράι (25.09) με φόντο την πρεμιέρα του στο League Phase του UEFA Europa League. «Δεν θα είναι εύκολο ματς για εμάς, αλλά ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε για τη νίκη», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν καλά πως να ανταπεξέλθουν σε… εχθρικές έδρες.

Για τον αποκλεισμό από το Champions League και την αποτυχία του ΠΑΟΚ για είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:

«Δυστυχώς, στον τρίτο προκριματικό γύρο ήμασταν πολύ άτυχοι και χάσαμε από τη Μάλμε. Φέραμε ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι 2-2 εκτός έδρας και στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στην έδρα μας προηγηθήκαμε 3-2, αλλά στις καθυστερήσεις οι Σουηδοί ισοφάρισαν και στη συνέχεια πέτυχαν το νικητήριο γκολ στην παράταση. Είναι κρίμα που χάσαμε μέσα από τα χέρια μας ένα τέτοιο παιχνίδι, σκεπτόμενοι ότι στον καθοριστικό προκριματικό γύρο θα παίζαμε με τη Σπάρτα Πράγας της οποίας θεωρητικά υπερτερούσαμε».

Για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στο Europa League, το νέο φορμάτ του και το ξεκίνημα του ευρωπαϊκού ταξιδιού από την Κωνσταντινούπολη:

«Είναι γνωστό ότι το Champions League είναι το πιο διάσημο, αλλά κοιτάζοντας τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε στο Europa League, είναι ήδη σαφές ότι θα έχουμε μια σκληρή μάχη για να εξασφαλίσουμε την άνοδο στη φάση νοκ-άουτ. Εκτός από το ματς με τη Γαλατασαράι, τα υπόλοιπα παιχνίδια μας υπόσχονται να είναι πολύ ενδιαφέροντα, όπως με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Ρεάλ Σοσιεδάδ».

Για τα «κοινά» της Γαλατασαράι με τον ΠΑΟΚ, που τελείωσαν την περασμένη σεζόν με τον τίτλο του πρωταθλήματος, αλλά αμφότερες οι ομάδες απέτυχαν επίσης να αγωνιστούν στο Champions League:

«Παίζουμε μαζί τους στο γήπεδό τους, οπότε οι κερκίδες θα είναι γεμάτες και θα μπορούν να υπολογίζουν στην υποστήριξη των οπαδών τους. Γνωρίζουμε ότι έχουν κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν και ότι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν θα είναι εύκολο ματς για εμάς, αλλά ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε για τη νίκη».

Για τα δυνατά σημεία της ομάδας της Γαλατασαράι:

«Η Γαλατασαράι είναι μια ομάδα με ποδοσφαιριστές που μπορούν μόνα τους να αποφασίσουν το αποτέλεσμα. Παίζουν εντός έδρας, οπότε θα μπορούν να υπολογίζουν στις επιδοκιμασίες των οπαδών τους. Έχουμε μία μάχη μπροστά μας, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό».

Για τα δυνατά στοιχεία του ΠΑΟΚ:

«Πρώτα απ ‘όλα, η ομαδική συνεργασία. Λειτουργούμε καλά ως ομάδα. Ο προπονητής μας βρίσκεται στον ΠΑΟΚ εδώ και πολύ καιρό, οπότε κατάφερε να αναπτύξει ένα στυλ παιχνιδιού προσαρμόζοντάς το πάνω σε εμάς. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε μπροστά σε πιεστικές έδρες με μεγάλο πυρήνα οπαδών, οπότε αυτή η καυτή ατμόσφαιρα στις κερκίδες της Κωνσταντινούπολης δεν θα μας κάνει μεγάλη εντύπωση».

Για το γεγονός ότι έχει εγκατασταθεί στον ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας για τα καλά:

«Έπαιξα σχεδόν όλη την περασμένη σεζόν ως κεντρικός αμυντικός και ένιωσα καλά σε αυτή τη θέση. Είμαι έμπειρος παίκτης και έχω συνηθίσει πλέον να αγωνίζομαι στο κέντρο της άμυνας, οπότε θα προτιμούσα να μην αλλάξω τίποτα σε αυτό το θέμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Περνούν τα σύνορα τα λεωφορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ

Οι ώρες κυλούν και η σέντρα για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στην League Phase του UEFA Europa League πλησιάζει,...

Στην ίδια κατηγορία