Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγγλικές «ματιές» στο Γαλατά-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σκάουτερς από το κορυφαίο επίπεδο είναι προγραμματισμένο να βρεθούν στο Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ προκειμένου να «σκανάρουν» το έμψυχο υλικό των δύο ομάδων κατά την πρεμιέρα τους στο League Phase του UEFA Europa League. Μεταξύ αυτών και επιτελείς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πραγματοποίησαν ταξίδι προς την Κωνσταντινούπολη ούτως ώστε να παρακολουθήσουν διά ζώσης τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Γκάμπριελ Σάρα λίγους μήνες πριν την εκτός έδρας δοκιμασία των «ασπρόμαυρων» στο Old Traford.

Αφορμή δοθείσης από το πακέτο χαρακτηριστικών που διαθέτει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και την πιθανή ενεργοποίησή του στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ εναντίον της Γαλατασαράι, τουρκικά ΜΜΕ σε πρόσφατες αναφορές τους απομονώνουν την περίπτωσή του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «συνδυάζει την τεχνική του ποιότητα με την αγωνιστική του ευφυΐα και είναι ένα από τα ονόματα που πρέπει να προσέξουμε».

Αναλυτικότερα όσα τονίζουν τουρκικά ΜΜΕ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια εφιστώντας την προσοχή της Γαλατασαράι:

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα είναι πιθανότατα βασικός στο ματς του ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης που συνήθως χάνεται στην αντίπαλη άμυνα και βρίσκει ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία, κινούμενος στους κενούς χώρους, συνδυάζει την τεχνική του ποιότητα με την αγωνιστική του ευφυΐα και είναι ένα από τα ονόματα που πρέπει να προσέξουμε. Ο Λουτσέσκου, που δεν τον χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα στο ματς με τον Βόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο, έλαβε υπόψιν τον αγώνα της Γαλατασαράι, και έδωσε λίγο χρόνο στο νεαρό αστέρι του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Για τρίτη φορά κόντρα σε Τούρκους ο ΠΑΟΚ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Γαλατασαράι στο «Αλί Σαμί Γιέν», έχει ξεκινήσει,...

Στην ίδια κατηγορία