Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Βασίλης Μούχλιας: Οικογενειακή υπόθεση στην… πράξη!

Δημοφιλή

Ο Βασίλης Μούχλιας ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και παραμένει «ασπρόμαυρος» για τρίτη χρόνια. Αυτή θα είναι όμως διαφορετική αφού πλέον θα έχει μαζί τους ως συμπαίκτες τα δύο του αδέρφια, Δημήτρη και Σταύρο. Ο Έλληνας ακραίος μιλά στη FORZA για την ιδιαίτερη σεζόν που έρχεται, τους στόχους του κι όχι μόνο.

Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ! Ποια τα συναισθήματα σου μετά την ανανέωση;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος κι εκτιμώ το γεγονός ότι για ακόμα μια χρονιά με εμπιστεύονται διοίκηση και προπονητής. Από μεριάς μου δίνω πάντα το 100% και αυτή η εμπιστοσύνη που λαμβάνω αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα. Συνεχίζω να κάνω με τον ίδιο ζήλο αυτό που έκανα».

Τι περιμένεις από τη νέα σεζόν;

«Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ζεις με τον πρωταθλητισμό κάθε χρόνο. Πρέπει να διεκδικείς ό,τι τρόπαιο υπάρχει κι αυτό είναι το ωραίο. Έχεις μόνιμός ένα κίνητρο. Εγώ θέλω κάθε στιγμή, όποτε μου ζητηθεί να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τον στόχο της. Το πρωτάθλημα είναι αυτό που ίσως μας.. καίει λίγο παραπάνω. Φυσικά στοχεύουμε σε κάθε τίτλο, αλλά στοχεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Φέτος θα έχεις συμπαίκτες τα δύο αδέρφια σου, τον Δημήτρη και τον Σταύρο. Το περίμενες;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξανακούσει, για κανένα άθλημα να αγωνίζονται τρία αδέρφια στην ίδια ομάδα. Είναι κάτι… περίεργο για εμένα, όταν έκλεινε η συμφωνία και με τους τρεις, προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω. Με τον Δημήτρη έχουμε ξαναπαίξει στην ίδια ομάδα, αλλά δεν περίμενα ποτέ να παίξουμε μαζί με τον μικρό. Αυτό είναι ωραίο. Βλέποντας τα αδέρφια μου, νιώθω παραπάνω την οικογένεια. Έφερα το.. σπίτι μου στον ΠΑΟΚ».

Τι σε ρώτησαν πριν έρθουν στην ομάδα;

«Με ρωτήσαν, ήθελαν να μάθουν τα πάντα. Ειδικά ο μικρός, ο Σταύρος, είχε άγχος και με ρωτούσε για όλα, ακόμα και για τα αποδυτήρια».

Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι εκεί και μας στηρίζει στα μεγάλα παιχνίδια. Εγώ θα ήθελα να του ζητήσω λίγο περισσότερη στήριξη και στα “μικρά” παιχνίδια. Έχει αποδείξει ο κόσμος του ΠΑΟΚ τι μπορεί να κάνει, μας βοηθάει πάρα πολύ και θέλω να πιστεύω ότι θα βρίσκεται και φέτος δίπλα μας».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου;

«Το πρόγραμμα μου φέτος είναι ιδιαίτερο, αφού έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι και με τη φυσιοθεραπεία. Παράλληλα υπάρχουν καθημερινές διπλές προπονήσεις με την ομάδα, και στο ενδιάμεσο έχω και τη δουλειά. Οπότε καταλαβαίνεις πως η μέρα μου είναι αρκετά μεγάλη, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Πως σου αρέσει να ξεφεύγεις, μετά από μια τέτοια απαιτητική καθημερινότητα;

«Ελεύθερος χρόνος τα… Σαββατοκύριακα, που προτιμώ να ξεκουράζομαι στο σπίτι. Θα δω μια σειρά, θα διαβάσω ένα βιβλίο, θα μαγειρέψω. Καθημερινές δεν υπάρχει, εκτός από ένα χαλάρωμα το βράδυ πριν κοιμηθώ. Αλλά συνδυάζεται, αν θέλεις να πετύχεις και στα δύο, μπορείς να τα χωρέσεις και τα δύο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ματσάρες στο Εuropa League

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας...

Στην ίδια κατηγορία