Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ένας μέσα, ένας έξω για Άρη ενόψει ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με την επιστροφή του Σάπι Σουλεϊμάνοφ ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη σήμερα (26.09) το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ενδεικτικό πως στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Ρώσος ποδοσφαιριστής προπονήθηκε κανονικά έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε αποκομίσει στο γόνατο, στερώντας του τη δυνατότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά την τιμωρία του στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό.

Βέβαια, δεν έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό αλλά εκφράζεται η πεποίθηση ότι είναι πιθανό ο Άκης Μάντζιος να τον συμπεριλάβει στην αποστολή ενόψει του Κυριακάτικου (29/09) ματς με τους «ασπρόμαυρους» ώστε να αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Αντίθετα, ο Φαμπιάνο Λέισμαν ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και φαίνεται ότι δεν προλαβαίνει το ματς της Τούμπας. Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν σήμερα σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, καθώς και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ). Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου ο Μάντζιος λογικά θα δοκιμάσει κάποια από αυτά που έχει στο μυαλό ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (29/09, 20:30).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ματσάρες στο Εuropa League

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας...

Στην ίδια κατηγορία