Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Η άγνωστη ιστορία του Κρόος για τη Γιουνάιτεντ

Δημοφιλή

Ο Τόνι Κρόος αποκάλυψε ότι είχε συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι συζητήσεις έπεσαν στο κενό, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον κάνει δικό της εκμεταλλευόμενη τις συγκυρίες.

Ο Γερμανός διεθνής είχε έρθει σε συμφωνία με τον τότε προπονητή Ντέιβιντ Μόγιες, μια απόφαση που έμοιαζε να έχει παγιωθεί. Ωστόσο, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις προχωρούσαν, ο Μόγιες απολύθηκε από τη Γιουνάιτεντ με τον Λουίς Φαν Χάαλ να αναλαμβάνει τα ηνία.

Το νέο καθεστώς στους «κόκκινους διαβόλους» αποφάσισε να μην κυνηγήσει τον Κρόος και ο μέσος επέλεξε να επανεξετάσει τις επιλογές του.

Σε συνέντευξή του στο SPORT1, ο Κρόος δήλωσε: «Το 2014, πριν υπογράψω με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είχα ήδη συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό θα ήταν μια μετακίνηση από την Μπάγερν στη Γιουνάιτεντ.

Αλλά τότε έδιωξαν τον Ντέιβιντ Μόγιες, με τον οποίο καθόμουν ακόμα στον καναπέ μου στο Μόναχο και προσέλαβαν τον Λουίς φαν Χάαλ. Τότε και οι δύο αρνηθήκαμε με ευχαριστίες».

Καθώς οι συζητήσεις με τη Γιουνάιτεντ κατέρρευσαν, η Ρεάλ Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε πλήρως την κατάσταση. Η γοητεία του “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, σε συνδυασμό με την ηγεσία του Κάρλο Αντσελότι, τον οδήγησαν στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου θα έγραφε ένα από τα πιο επιτυχημένα κεφάλαια στην ιστορία του συλλόγου.

«Ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Αντσελότι ήρθε σε επαφή – αυτό ήταν όλο», εξήγησε ο Κρόος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Γι’ αυτό πήγε στον ΠΑΟΚ ο αδερφός μου»

Για την μεταγραφή του Φέντορ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ μίλησε σε ΜΜΕ της Ρωσίας ο αδερφός του επιθετικού του Δικεφάλου,...

Στην ίδια κατηγορία