Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ κάνει στροφή σε Άρη

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς… Super League κινείται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αφήνει πίσω του το Europa League, έστω και προσωρινά. Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο League Stage του Europa League, έχοντας έναν αρκετά ποιοτικό αντίπαλο στο δρόμο του κι έτσι γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Γαλατασαράι.

Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει, καθώς οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αγώνα το Σαββατοκύριακο. Ειδικότερα, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και στόχος είναι να πάρει τη νίκη, που θα το διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η εκκίνηση των «ασπρόμαυρων» στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν εξαιρετική, όντες αήττητοι μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Η μοναδική απώλεια βαθμών αφορά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στη βάση του και ξεκίνησε άμεσα την προετοιμασία για την επερχόμενη αναμέτρηση, καθώς ο χρόνος που απομένει είναι περιορισμένος. Δύο ποδοσφαιριστές παραμένουν στα «πιτς». Ο Μπράντον Τόμας προπονήθηκε ατομικά χθες (26/9), ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» για την Παρασκευή περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με το «ραντεβού» να ορίζεται για τις 11:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Γι’ αυτό πήγε στον ΠΑΟΚ ο αδερφός μου»

Για την μεταγραφή του Φέντορ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ μίλησε σε ΜΜΕ της Ρωσίας ο αδερφός του επιθετικού του Δικεφάλου,...

Στην ίδια κατηγορία