Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα επένδυση Σαββίδη σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Δημοφιλή

Σε μια ακόμα σημαντική επένδυση στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Agrokom Holding που ανήκει τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ απέκτησε το πεντάστερο Imperial Park Hotel & SPA σε δημοπρασία από την Gazprom, σύμφωνα με στοιχεία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Gazprombank.

Το αντίτιμο έφτασε στο ύψος των 3,6 δισεκατομμυρίων ρουβλιών (35.000.000 ευρώ) για το ακίνητο, που βρίσκεται στον οικισμό Pervomayskoye στην περιοχή της Μόσχας.

Η εταιρεία του Σαββίδη είχε προσπαθήσει ξανά να αποκτήσει το ξενοδοχείο τον Αύγουστο του 2024, αλλά η προσφορά κηρύχθηκε άκυρη λόγω του γεγονότος ότι η Agrokom ήταν η μόνη που συμμετείχε.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει συνολικά 139 δωμάτια. Τα δωμάτια είναι φτιαγμένα στο στυλ της διακόσμησης του παλατιού του 18ου αιώνα. Υπάρχουν επίσης τρία εστιατόρια, καραόκε, ένα επιχειρηματικό κέντρο, ένα κλαμπ SPA με πισίνα 25 μέτρων, λουτρά, το δικό του ζυθοποιείο, ένα γυμναστήριο, ένα σαλόνι ομορφιάς, ένα σολάριουμ, ένα σκοπευτήριο και μια αίθουσα μπόουλινγκ. Η έκταση του είναι περίπου 330 στρέμματα.

Η Agrokom Holding διαθέτει ήδη τρία ξενοδοχεία στο Rostov-on-Don: Το Radisson Blu Hotel, καθώς και το Don Plaza και το Grand Rostov Hyatt Regency.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Συμφωνία με Παβλένκα που έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Γίρι Παβλένκα στον ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος έχει φτάσει σε συμφωνία με...

Στην ίδια κατηγορία