Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Νίκη Βόλου έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ενόψει ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας της SL2 κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή, ο ΠΑΟΚ Β προετοιμάζεται για την πρώτη του φετινή εκτός έδρας υποχρέωση, αντιμετωπίζοντας την Δευτέρα (30/9. 15:00), τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα της Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, καλώντας τον κόσμο της στο να δώσει δυναμικό παρών, στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2, τη Δευτέρα 30/9, στις 15:00.

Τιμές εισιτηρίων αγώνα

Έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ διατίθενται και εισιτήρια των 25 ευρώ για τις θέσεις των VIP. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από τον κηδεμόνα τους.

Αγορά εισιτηρίων

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 13:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Τα διαρκείας

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Basic και Silver θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από τη δεύτερη Πεζογέφυρα, ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων Gold-Vip θα μπορούν να εισέρχονται από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού.

Είσοδος στο Πανθεσσαλικό

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για το κοινό, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, δηλαδή στις 13:00. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες της Σκεπαστής Κερκίδας του Σταδίου και ΜΟΝΟ από τη δεύτερη Πεζογέφυρα, εκτός των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα εισέρχονται στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας.

Ασφάλεια

Ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δίνει το πρώτο της παιχνίδι εντός έδρας και χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τον Σβαμπ ο Ντάντας (pic)

Την τιμητική του είχε ο Στέφαν Σβαμπ που γιόρτασε τα γενέθλιά του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς...

Στην ίδια κατηγορία