Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πόλο: Για το βήμα πρόκρισης στη φάση των ομίλων

Δημοφιλή

Στη Σλοβενία παραμένει η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ, όπου σήμερα στις 18.30, για την 2η αγωνιστική του δεύτερου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup, αντιμετωπίζει τη γερμανική Ντούισμπουργκ.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην φάση των ομίλων.

«Σε σχέση με την περσινή σεζόν, αυτό το οποίο προς το παρόν, και στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τώρα δεν δουλεύουμε, όπως έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε ως ομάδα, είναι το αμυντικό κομμάτι» δήλωσε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνέχισε: «Ελπίζω να έχουμε μία καλύτερη αμυντική λειτουργία, και καλύτερη εκτίμηση των φάσεων, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ. Επιθετικά θα βρούμε τις λύσεις, αφού έχουμε ποιοτικούς παίκτες οι οποίοι θα τις δώσουν, το θέμα είναι να προσηλωθούμε πιο πολύ στην άμυνα, Είδαμε τους Γερμανούς πως έπαιξαν, διότι τόσο για εμένα, όσο και για τα παιδιά ήταν μία άγνωστη ομάδα, και από κει πέρα θα δούμε τι θα γίνει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Έρχεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας

Για τα καλά, μπαίνουμε σε φθινοπωρινό σκηνικό καθώς, το μεσημέρι του Σαββάτου (28/9), η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης...

Στην ίδια κατηγορία