Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Καντσελιέρι: «Να νιώσουμε το πάθος που υπάρχει στον σύλλογο»

Δημοφιλή

Ο τεχνικός του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Μάσιμο Καντσελιέρι, βρίσκεται στο event της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ στην πλατεία Αριστοτέλους, και αφού φωτογραφήθηκε με αρκετούς φίλους του Δικεφάλου, έκανε το σχόλιο του για την εκδήλωση και το ξεκίνημα της ομάδας του.

Παρακάτω όσα είπε:

«Τέτοιου είδους event φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα με έναν διαφορετικό τρόπο. Όταν έρχονται να δουν ένα παιχνίδι, υπάρχει η πίεση για το αποτέλεσμα. Εδώ είναι ένας τρόπος για τους παίκτες, τους προπονητές, όλους, να γνωρίσουν τον κόσμο, να νιώσουν το πάθος που υπάρχει σε αυτόν τον σύλλογο. Αυτό το event έρχεται τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος».

Για τη νέα σεζόν που ξεκίνησε και τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη:

«Ήμασταν πολύ κοντά στο να τα καταφέρουμε (την πρόκριση στους ομίλους του ΒCL), αλλά ήμασταν άτυχοι στο τέλος. Όλο αυτό μας δίνει εμπειρίες για το μέλλον. Έχουμε μια ομάδα που ακόμα ακόμα χτίζεται τόσο από μπασκετικής πλευράς, όσο κι από θέμα νοοτροπίας. Είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο αυτή τη χρονιά. Όλες οι ομάδες δυνάμωσαν, οπότε είναι ακόμα πιο δύσκολο σε σχέση με την περσινή σεζόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο FIBA Europe Cup

Τις ημέρες και ώρες των αναμετρήσεων που θα δώσει στο FIBA Europe Cup έμαθε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ,...

Στην ίδια κατηγορία