Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζίβκοβιτς: «Ο Σαββίδης πιστεύει σε εμάς και μας δίνει extra κίνητρο»

Δημοφιλή

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στην κάμερα της Nova για το ντέρμπι με τον Άρη, το ματς με την Γαλατάσαραι και τον… Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει πάντα ένα extra κίνητρο στην ομάδα να πετύχει.

Όπως ανέφερε ο Σέρβος εξτρέμ:

Για την κατάσταση του:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Είχα κάποιες κράμπες στο τέλος του αγώνα με τη Γαλατασαράι, δεν ήταν κάτι σημαντικό κι είναι όλα καλά».

Για το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι:

«Το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι ανήκει στο παρελθόν και δεν θέλω πολύ να μιλάω γι’ αυτό. Ήταν ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Παλέψαμε, τα δώσαμε όλα και θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δώσαμε όμως ό,τι είχαμε. Τώρα από εκεί και πέρα, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη”.

Για τη βελτίωση της ομάδας:

«Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κόντρα στη Γαλατασαράι παίξαμε αρκετά καλά, κάναμε και κάποια λάθη. Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας, ξέρουμε τι λάθη κάναμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο ντέρμπι».

Για τον παράγοντα κούραση:

«Όταν παίζεις ντέρμπι και τέτοιου είδους παιχνίδια, δεν μπορείς να είσαι κουρασμένος…».

Για την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα:

«Τόνωσε πολύ την αυτοπεποίθησή μας. Είναι εξαιρετικό να ακούς από τον ιδιοκτήτη ότι πιστεύει τόσο πολύ στην ομάδα και στην ποιότητά της. Μας δίνει όλο αυτό ένα extra κίνητρο να πετύχουμε ακόμη περισσότερα φέτος. Να μπούμε στο γήπεδο και να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Για τον Άρη:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μπούμε στο γήπεδο σαν ομάδα. Αυτό είναι που θα τα κρίνει όλα. Αν είμαστε ενωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παίζουμε και βοηθάμε ο ένας τον άλλον, θα είμαστε καλά. Ο Άρης έχει φέρει κάποιους νέους παίκτες, ξέρουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε. Το πιο σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για τους τρεις βαθμούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Γιώργος Σαββίδης βλέπει από κοντά το ματς με Αρη

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας την ομάδα του Αρη και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις εντός έδρας...

Στην ίδια κατηγορία