Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρέλανέ μας ΠΑΟΚΑΡΑ!

Δημοφιλή

Για την 2η αγωνιστική της Futsal Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο Μίκρας 3 το Νέο Ικόνιο, το οποίο και κέρδισε εύκολα με 5-0. Έτσι, μετά το 0-7 κόντρα στην Κόμπρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος έκανε το δύο στα δύο με 12-0 στα γκολ!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, αφού στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα, ο Δικέφαλος βρήκε γκολ με τον Τζακίδη για το 1-0, με τον Αναστασιάδη με κοντινό σουτ στο 7′ να κάνει το 2-0. Ο Δικέφαλος είχε κι άλλες ευκαιρίες ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να πιέζουν, στην προσπάθειά τους να… κλειδώσουν τη νίκη και έτσι στο 30ό λεπτό, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 3-0 με τον Κεφαλίδη να νικά από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έπειτα από πάσα του Μπικιάρη.

Στο 33′ ο Τσιούχας επέμεινε και έδωσε στον Μπικιάρη, ο οποίος έδωσε νέα ασίστ και ο Τσιούχας «καθάρισε» οριστικά το παιχνίδι για το 4-0. Μάλιστα, στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Μπικιάρης από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 5-0.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λεωνίδα Παπαδόπουλου είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, όπου και θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας παιχνίδι την Αθήνα 90′ Σάλας.

ΠΑΟΚ – Νέο Ικόνιο: 5-0

Τα γκολ: Τζακίδης 1′, Αναστασιάδης 7′, Κεφαλίδης 30′, Τσιούχας 33′, Μπικιάρης 40′

Ημίχρονο: 2-0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες και τα δοκάρια, ο Αρης τη νίκη

Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες, δοκάρια, αλλά ο Αρης πήρε τη νίκη με 1-0 στο ματς της Τούμπας, στο...

Στην ίδια κατηγορία