Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Πώς η αποβολή του Μπρούνο Φερνάντες επηρεάζει τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η Τότεναμ έκανε… πάρτι στο «Ολντ Τράφορντ» νικώντας την απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Πρωταγωνιστής της ομάδας του Βόρειου Λονδίνου ο Μπρέναν Τζόνσον, ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ και έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο το οποίο πέτυχε ο Κουλουσέφσκι.

Στο 42ο λεπτό η κατάσταση έγινε πιο εύκολη για την ομάδα του Ποστέκογλου, καθώς ο Μπρούνο Φερνάντες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Τότεναμ διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Τζόνσον έβγαλε πάσα στον Κουλουσέφσκι και αυτός με ωραίο τελείωμα «νίκησε» τον Ονάνα για το 2-0, ενώ το 3-0 διαμορφώθηκε από τον Σολάνκε.

Η σημαντικότερη απώλεια ωστόσο για τους «κόκκινους διαβόλους» είναι η αποβολή του Μπρούνο Φερνάντες. Με τη διεθνή διακοπή σε ένα δεκαπενθήμερο, σημαίνει ότι ο Πορτογάλος αστέρας δεν θα παίξει άλλον αγώνα της Premier League μέχρι τον Νοέμβριο. Ωστόσο, ο Φερνάντες θα μπορεί να παίξει αγώνες του Europa League κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που θα τον δουν να παίζει εκτός με την Πόρτο και με τη Φενέρμπαχτσε, στην Τουρκία. Θα έχει επίσης δικαίωμα να παίξει στο Carabao Cup εντός έδρας με τη Λέστερ στα τέλη Οκτωβρίου.

Οι αγώνες που θα χάσει ο Φερνάντες είναι οι εξής:

  • Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6 Οκτωβρίου)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ (19 Οκτωβρίου)
  • Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (27 Οκτωβρίου)

Ο επόμενος αγώνας της Premier League που θα είναι διαθέσιμος να παίξει ο Φερνάντες θα είναι εντός έδρας με την Τσέλσι στις 3 Νοεμβρίου. Όλο αυτό μόνο ως καλό νέο «μεταφράζεται» για τον ΠΑΟΚ, καθώς μέχρι την αναμέτρηση της ομάδας του Δικεφάλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (07/11, 22:00), ο Πορτογάλος θα παίξει μόλις σε δύο ευρωπαϊκά, δεν θα έχει ιδιαίτερο ρυθμό, ενδεχομένως θα συμβάλλει στη δύσκολη προσπάθεια της ελληνικής ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία ΠΑΟΚ-Παβλένκα

O Γίρι Παβλένκα είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη θέση πίσω από τον Κοτάρσκι μετά το θέμα του...

Στην ίδια κατηγορία