Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι αριθμοί του βασικού Μπακαγιόκο

Δημοφιλή

Μετά την ευρωπαϊκή πρόκληση στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατασαράι για το League Phase του UEFA Europa League και την κατάθεση ψυχής που δεν είχε αντίκρισμα στο τελικό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα που στο φινάλε του αφήνει απογοήτευση δεδομένων των ευκαιριών που απώλεσε προκειμένου να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Μετατοπίζοντας την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την αγωνιστική της Super League, σημείωσε νέα απώλεια βαθμών στην Τούμπα (σ.σ μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό) και πλέον καλείται να στραφεί άμεσα στην Ευρώπη και τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Με τέσσερις αλλαγές εν συγκρίσει με το τελευταίο δείγμα «γραφής» του ΠΑΟΚ στο RAMS Park, ο Ράζβαν Λουτσέσκου εμπιστεύτηκε τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο δίνοντάς του φανέλα βασικού κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». Σε συνολικά 77΄ αγωνιστικά λεπτά και πριν αντικατασταθεί από τον Μάγκομεντ Οζντόεφ, ο Γάλλος χαφ στάθηκε καλά στο γήπεδο προχωρώντας σε 43 επαφές με τη μπάλα, καταγράφοντας 96% επιτυχημένων πασών που μοίρασε σε συμπαίκτες του (24/25), με μία πάσα κλειδί, μία πετυχημένη σέντρα (1/1), μία ντρίπλα (1/1) και μακρινή μπαλιά (1/1).

Άξιο αναφοράς πως σημείωσε το απόλυτο στις εναέριες μονομαχίες κερδίζοντας όσες έδωσε (2/2), με τέσσερις κερδισμένες εδάφους στις συνολικά έξι καθ΄όλη τη διάρκεια παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο, δύο κλεψίματα και τρία τάκλιν.

Δείτε παρακάτω το πεδίο δράσης του Τιεμουέ Μπακαγιόκο κόντρα στον Άρη:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη, ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο στάθηκε στην εικόνα της ομάδας, κυκλώνοντας το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα: «είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Ο Άρης είχε μία και έβαλε γκολ. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο λόγος που χάσαμε σήμερα. Η ομάδα έπαιξε καλά και σήμερα και στην Τουρκία. Όμως, στο ποδόσφαιρο πρέπει να κερδίζεις. Η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο αν δεν πάρεις το θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν σκοράρεις, υπάρχει πρόβλημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα ο Γίρι Παβλένκα! (video)

Με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γίρι Παβλένκα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας (30/9). Μάλιστα, οι...

Στην ίδια κατηγορία