Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κωνσταντέλιας πάει… Γουέμπλεϊ!

Δημοφιλή

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει τον Οκτώβριο την πορεία της στο Nations League, με τα παιχνίδια στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία (10/10) και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στην Ιρλανδία (12/10) για την και αγωνιστική. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη Δευτέρα (30/9) τις κλήσεις της «γαλανόλευκης» με φόντο τις δύο αναμετρήσεις, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ να συμπεριλαμβάνεται εντός αυτών, ταξιδεύοντας στο Γουέμπλεϊ.

Σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος και Μπουχαλάκης ενώ επέστρεψε ο Κουρμπέλης. Οι υπόλοιπες επιλογές του Σέρβου τεχνικού παραμένουν ίδιες. Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και θα προπονηθούν την ίδια ημέρα στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Βαγιαννίδης, Τσιμίκας, Ρότα, Ρέτσος, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Ζαφείρης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα ο Γίρι Παβλένκα! (video)

Με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γίρι Παβλένκα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας (30/9). Μάλιστα, οι...

Στην ίδια κατηγορία