Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Γυναικείο πόλο: Πολύ σημαντική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Την έναρξη της συνεργασίας με την διαθνή αθλήτρια από την Μάλτα ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Δικεφάλου, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (30/9) ο Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια. Άμπι Μπονέλο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στην Μάλτα στις 7/11/2000, η Άμπι Μπονέλο αγωνίζεται ως φουνταριστός και έχει ύψος 172cm.

Η Άμπι Μπονέλο είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Μάλτας, με την οποία έχει συμμετάσχει σε προκριματικές φάσεις τόσο του παγκόσμιου, όσο και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μάλιστα, υπήρξε και αρχηγός της Κ17.

Σε συλλογικό επίπεδο, ήταν αρχηγός της Σαν Ζιλάζ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Μάλτας το 2022. Οι επόμενες αγωνιστικές περίοδοι την βρήκαν στην Γαλλία, παίζοντας με το σκουφάκι της Νις.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Άμπι Μπονέλο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ ήταν μία άκρως ενδιαφέρουσα απόφαση, καθώς πρόκειται για έναν μεγάλο Σύλλογο με πολύ μεγάλη και πλούσια ιστορία. Έχω βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στην Θεσσαλονίκη, μία πόλη η οποία έχει πολλά να σου προσφέρει. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με πλούσια αθλητική κουλτούρα, ο οποίος πρωταγωνιστεί και έχει μεγάλη στήριξη από τους φιλάθλους του».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Άμπι!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Μπακαγιόκο μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα είναι πιο απλά...

Στην ίδια κατηγορία