Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον κόσμο του στη Λιβαδειά – Αίτημα για αλλαγή ώρας

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ξανά στροφή στο Europa League και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Πέμπτης (3/10, 22:00) με την Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα.

Μετά τον αγώνα με τους Ρουμάνους, ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν αίτημα στη Λίγκα για αλλαγή της ώρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου ζητούν το παιχνίδι να ξεκινήσει στις 20:30, αντί για τις 19:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν κάνει το ίδιο αίτημα και στις αρχές Σεπτεμβρίου, λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα που προηγείται με την ομάδα του Βουκουρεστίου.

Η πλευρά των Βοιωτών είχε απαντήσει επίσημα ότι αν γινόταν στις 20:30, δε θα μπορούσε να παραχωρήσει εισιτήρια για λόγους ασφαλείας. Έτσι, οι Πρωταθλητές Ελλάδας είχαν δεχθεί τότε να γίνει το ματς νωρίτερα, με την εγγύηση ότι θα έπαιρναν εισιτήρια για τους φιλάθλους τους.

Παρόλα αυτά, χθες (30/9), ο επίσημος ΠΑΟΚ ενημερώθηκε ότι η Περιφέρεια έχει αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας όλων των κερκίδων του γηπέδου της Λειβαδιάς, πλην των επισήμων.

Κάτι που σημαίνει ότι η ΠΑΕ Λεβαδειακός δεν μπορεί να δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Καρδιολογικές εξετάσεις για τις Νταμπλούχες του ΠΑΟΚ

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ προετοιμάζεται σε κάθε επίπεδο για την έναρξη της νέας σεζόν, με τις αθλήτριες του Δικεφάλου να...

Στην ίδια κατηγορία