Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Κρίνεται η συμμετοχή του Κόλεϊ

Δημοφιλή

Ένα ερωτηματικό έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Ομάρ Κόλεϊ έβγαλε μέρος του προγράμματος στη χθεσινή προπόνηση του Δικεφάλου και παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα από τη Ρουμανία.

Σήμερα ο Λουτσέσκου θα διαπιστώσει την κατάσταση του Αφρικανού αμυντικού και θα πάρει ανάλογα τις αποφάσεις του. Από εκεί και πέρα, ο Μπάμπα Ράχμαν και ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο δεν συμμετείχαν στο «ασπρόμαυρο» πρόγραμμα, αφού έκαναν προγραμματισμένη αποφόρτιση.

Ο Μπράντον Τόμας και ο Αντώνης Τσιφτσής, από τη μεριά τους, υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Η FCSB, από τη μεριά της, θα προπονηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας με τα πρώτα 15 λεπτά ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ρουμάνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Ο Σαββίδης μου έβαλε τεράστια πίεση»

Για το αυριανό παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, αλλά όχι μόνο, μίλησε ο Λουτσέσκου στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ειδικότερα, ο...

Στην ίδια κατηγορία