Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Λιξάντρου: «Ξέρουμε για την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Δημοφιλή

Ο Μιχάι Λιξάντρου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Στεάουα Βουκουρεστίου στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν πόσο καλή ομάδα διαθέτει ο Δικέφαλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα επικρατεί εδώ και αποτελεί κίνητρο για εμάς».

Για το γεγονός πως ο Μπεκάλι συνοδεύει την αποστολή της ομάδας: «Είναι ένα επιπλέον κίνητρο κα θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και γι’ αυτόν αύριο».

Για το γεγονός πως ο Μπεκάλι είπε πως ο Λιξάντρου είναι στους καλύτερους τρεις παίκτες της ομάδας: «Δεν άκουσα κάτι τέτοιο, αυτό που ξέρω είναι πως μας ενθαρρύνει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ και αν έχει κάποια εικόνα: «Γνωρίζω πόσο καλή ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, όμως είναι φυσιολογικό αυτό καθώς παίζουμε στο Europa League. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

Για το τι περιμένουν από τον ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να μιλήσω για τακτική, έχουμε κάνει κάποιες αναλύσεις, μας αρέσουν τα δύσκολα παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας αύριο».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττες ενώ η FCSB από νίκες στα τελευταία παιχνίδια: «Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και παρά το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε, νομίζω πως θα τα πάμε πολύ καλά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Συλλήψεις Ρουμάνων οπαδών στα σύνορα!

Στη σύλληψη εννέα οπαδών της Στεάουα Βουκουρεστίου προχώρησαν οι άνθρωποι της αστυνομίας στον Προμαχώνα. Οι Ρουμάνοι έφτασαν με τρία...

Στην ίδια κατηγορία