Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Χαραλάμπους: «Νιώθω πολύ συγκινημένος που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη!»

Δημοφιλή

Ο Ηλίας Χαραλάμπους 16 χρόνια μετά το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Δικέφαλο, αυτή τη φορά ως προπονητής της Στεάουα, με τον Κύπριο τεχνικό να αποθεώνει τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νιώθω αρκετά χαρούμενος και συγκινημένος που βρίσκομαι στην πόλη που ήμουν για τρία χρόνια. Έχω πάρα πολλούς φίλους εδώ, ο γιος μου γεννήθηκε εδώ. Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος από την στιγμή που πάτησα το πόδι μου στη Θεσσαλονίκη, όμως πλέον εργάζομαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ρουμανίας και είμαι ευγνώμων και περήφανος γι’ αυτό».

Για το αν αυτό το παιχνίδι του δημιουργεί άγχος:

«Ο τρόπος με τον οποίο προετοιμαστήκαμε δεν διαφέρει καθόλου από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είμαι πολύ συγκινημένος που είμαι στη Θεσσαλονίκη, όμως βλέπω την αυριανή αναμέτρηση, όπως τις υπόλοιπες».

Για το γεγονός πως είναι μαζί τους ο Μπεκάλι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και πιστεύω πως ήταν πολύ καλή ιδέα να έρθει μαζί μας εδώ και ελπίζουμε να τον κάνουμε χαρούμενο αύριο».

Για το αν συζήτησε με τον Μπεκάλι:

«Όχι δεν είπαμε και πολλά πράγματα. Ήταν μια φυσιολογική πτήση».

Για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Ο Ράζβαν είναι ένας προπονητής που σέβομαι και εκτιμώ πολύ, με βοήθησε πολύ στα πρώτα μου βήματα ως προπονητής, όμως αύριο θα προσπαθήσω να κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ, όπως και ο Λουτσέσκου θα κάνει το ίδιο για την δική του ομάδα. Είναι τόσο απλά τα πράγματα».

Για το αν θα ήταν ευχαριστημένος με μια ισοπαλία:

«Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου πάμε μόνο για τη νίκη. Όταν πας για την ισοπαλία το πιο πιθανό είναι να χάσεις. Θα δώσουμε τα μέγιστα για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Αυτό που ξεχωρίζω σε αυτόν είναι το πόσο ταπεινός είναι σαν άνθρωπος, γιατί όταν δεν έχεις καλό χαρακτήρα δεν θα πετύχεις τίποτα. Αυτό είναι που κάνει την διαφορά σε αυτόν. Δουλεύει πάρα πολύ και το ξέρω πάρα πολύ αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα και γι’ αυτό τα πάει τόσο καλά τα τελευταία χρόνια».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ:

«Ο Κωνσταντέλιας μου αρέσει πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα φύγει πολύ γρήγορα και τον ξεχωρίζω από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σίγουρα είναι μια ομάδα με ποιότητα και έχει πολλούς καλούς παίκτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Συλλήψεις Ρουμάνων οπαδών στα σύνορα!

Στη σύλληψη εννέα οπαδών της Στεάουα Βουκουρεστίου προχώρησαν οι άνθρωποι της αστυνομίας στον Προμαχώνα. Οι Ρουμάνοι έφτασαν με τρία...

Στην ίδια κατηγορία