Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Τζόλη εσύ σούπερ σταρ

Δημοφιλή

Περίπου 6.500.000 ευρώ στοίχισε ο Χρήστος Τζόλης στη Μπριζ, η οποία τον απέκτησε πριν από τρεις μήνες από τη Ντίσελντορφ. Ένα πολύ μεγάλο μέρος της επένδυσης αυτής έκανε απόσβεση σήμερα ο Έλληνας επιθετικός με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε εναντίον της Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία. Χάρη σ΄αυτό η βελγική ομάδα πήρε τη νίκη με 1-0 στη αγωνιστική του Champions League και φυσικά ήταν ο αδιαμφισβήτητος MVP της αναμέτρησης.

Σε δύο γήπεδα «προσκύνησαν» τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στο «Πιέρ Μορουά» η κάτοχος του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης έχασε 1-0 από τη Λιλ με ένα πέναλτι του Τζόναθαν Ντέιβιντ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Η «βασίλισσα» έχασε μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Λουκά Σεβαλιέ να πραγματοποιεί σπουδαίες επεμβάσεις.

Στο «Βίλα Παρκ» η Άστον Βίλα επικράτησε 1-0 της Μπάγερν, σκορ του ιστορικού τελικού του κυπέλλου πρωταθλητριών το 1982. Τότε, είχε σκοράρει ο Πίτερ Γουϊδ. Απόψε ο νέος σούπερ σταρ της Βίλα, ο 20χρονος Κολομβιανός Τζον Ντουράν. Η Μπενφίκα έκανε επίδειξη δύναμης στο Ντα Λουζ με 4-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να μην βρίσκεται ανάμεσα στους σκόρερ, αλλά να είναι μόνιμη πηγή κινδύνων, ενώ είχε και δοκάρι στο Α΄ ημίχρονο.

Συναρπαστικό ματς έγινε στη Λειψία, όπου η Γιουβέντους νίκησε 3-2, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ ενώ έμεινε και με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντι Γκρεγκόριο στο 59΄. Όμως ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ήταν «καυτός» και πέτυχε δύο γκολ με το δεύτερο να είναι σπάνιας ομορφιάς. Στο 82΄ Φρανσίσκο Κονσεϊσάο (γιος του Σέρζιο) ήταν ξανά ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής διαμορφώνοντας το τελικό 2-3. Ένα θαυμάσιο γκολ πέτυχε και ο Μο Σαλά στο εύκολο 2-0 της Γιουβέντους από τη Μπολόνια, με την οποία δεν αγωνίστηκε (έμεινε στον πάγκο) ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Αντίθετα, ο Κώστας Τσιμίκας έπαιξε στο τελευταίο 20λεπτο, αντικαθιστώντας στο 72΄ τον Ρόμπερτσον.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στη 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αποθεώνουν Βιεϊρίνια οι Ρουμάνοι

Μπορεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να μη συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο, η απουσία του κάθε άλλο παρά...

Στην ίδια κατηγορία