Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ο Λόβρεν πανηγύρισε την γκολάρα του Σαλάχ

Δημοφιλή

Η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Μπολόνια στο Άνφιλντ κι έκανε το 2/2, επικρατώντας με 2-0 σε ένα ματς που η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανέστατη.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, το σύνολο του Σλοτ μπήκε δυναμικά και σχεδόν με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ. Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Σαλάχ με μία καλοζυγισμένη σέντρα από τα δεξιά «σέρβιρε» στον ΜακΆλιστερ, ο οποίος από πλεονεκτική θέση είχε εύκολο έργο για το 1-0. Στη συνέχεια το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, με τους «κόκκινους» να έχουν τον έλεγχο, την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνουν για ένα ακόμη γκολ που θα τους έδινε μαξιλαράκι ασφαλείας.

Αυτό το βρήκαν στο 75ο λεπτό με τον Σαλάχ, ο οποίος «ντύθηκε» Ρόμπεν. Ο Αιγύπτιος υποδέχτηκε την μπάλα από τα δεξιά και με μία σουτάρα στο απέναντι παραθυράκι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Μάλιστα, το δεύτερο τέρμα το πανηγύρισε έξαλλα και ο νεοαποκτηθέντας στόπερ του ΠΑΟΚ, Ντέγιαν Λόβρεν, που είδε τον κολλητό του φίλο να σκοράρει και έκανε και σχετική ανάρτηση.

Δείτε την παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κατσίβελης: «Στον ΠΑΟΚ οι φιλοδοξίες είναι πάντα υψηλές»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε μαζί με τον Μάσιμο Καντσελιέρι και ο νέος αρχηγός του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Δημήτρης...

Στην ίδια κατηγορία