Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Επίσημο: Άλλαξε ώρα το Λέβαδειακός-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν με τη μη διάθεση εισιτηρίων από πλευράς Λεβαδειακού στον ασπρόμαυρο κόσμο ζήτησε αλλαγή ώρας του αγώνα με τους Βοιωτούς.

Αυτό πλέον είναι επίσημο, καθώς η Λίγκα ενημέρωσε πως δέχθηκε αυτή την αλλαγή!

Ως γνωστόν, ο αγώνα ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19.00, όμως η πλευρά του Δικεφάλου υπέβαλλε αίτημα για ώρα έναρξης στις 20.30.

Αυτό είχε ζητήσει και στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν καταρτιζόταν το πρόγραμμα, λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα που προηγείται (3/10) με την Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα.

Η πλευρά των Βοιωτών είχε απαντήσει επίσημα ότι αν γινόταν στις 20:30, δε θα μπορούσε να παραχωρήσει εισιτήρια για λόγους ασφαλείας. Έτσι, οι Πρωταθλητές Ελλάδας είχαν δεχθεί τότε να γίνει το ματς νωρίτερα, με την εγγύηση ότι θα έπαιρναν εισιτήρια για τους φιλάθλους τους.

Παρόλα αυτά, ο επίσημος ΠΑΟΚ ενημερώθηκε ότι η Περιφέρεια έχει αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας όλων των κερκίδων του γηπέδου της Λειβαδιάς, πλην των επισήμων.

Κάτι που σημαίνει ότι η ΠΑΕ Λεβαδειακός δεν μπορεί να μας δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ υπέβαλλε εκ νέου το ίδιο αίτημα, να επανέλθει δηλαδή η ώρα διεξαγωγής σε αυτή που είχε ζητήσει αρχικά, στις 20.30 το οποίο τελικά εγκρίθηκε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Σύνθημα νίκης από τον ΑΣ ΠΑΟΚ!

Το σύνθημα της νίκης δίνει ο Ερασιτέχνης, για τον αποψινό (2/10, 22:00) αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ στο...

Στην ίδια κατηγορία