Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΟΚ Β: «Πετάει» για την πρώτη νίκη του στη Σούπερ Λιγκ 2

Δημοφιλή

Εχοντας φέρει δύο ισοπαλίες-με Ηρακλή και Νίκη Βόλου-στις δύο πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ Β επιδιώκει να πάρει την πρώτη του νίκη στο σημερινό (16.00-monobala.gr) παιχνίδι κόντρα στο Μακεδονικό.

Οι διαθέσιμοι παίκτες για τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου είναι οι Μοναστηρλής, Ναντέρ, Κιάτος, Λαγωνίδης, Σινανάι, Κωττάς, Τασιούρας, Φίλων, Πιτσώτης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Καλόγηρος, Ρουμιάντσεβ, Γκούμας, Κουλούρης, Σμυρλής, Μπράντονιτς, Κανίς, Ουρτάδο και Μύθου.

*Για τον α΄ όμιλο αύριο θα παίξουν: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Λάρισα και Ηρακλής-Καβάλα (Σκάι-γήπεδο Καμπανιακού). Την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου, ενώ τη Δευτέρα ο Διαγόρας Ρόδου θα φιλοξενήσει τον Καμπανιακό. Και τα τέσσερα παιχνίδια έχουν ώρα έναρξης στις 15:00.

Τρία παιχνίδια για το β΄ όμιλο θα διεξαχθούν την Κυριακή: Παναργειακός-Πανιώνιος (12:00-Σκάι), Κηφισιά-ΑΕΚ Β (15:00-Hybrid Σκάι) και Αιγάλεω-Καλαμάτα (16:00). Δύο αγώνες θα γίνουν τη Δευτέρα: Αστέρας Β-Χανιά (16:00) και Ηλιούπολη-Παναχαϊκή (16:30-monobala.gr).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Μπεκάλι δίνει πριμ για την νίκη στην Τούμπα

Διαστάσεις θριάμβου έχει πάρει στη Ρουμανία η χθεσινή (3/10) νίκη της Στεάουα Βουκουρεστίου επί του ΠΑΟΚ με 0-1, στο...

Στην ίδια κατηγορία