Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Η Premier League έριξε… άκυρο στη Σίτι

Δημοφιλή

Αρνητικά απάντησε η Πρέμιερ Λιγκ στο αίτημα της Μάντσεστερ Σίτι για καθυστέρηση στην έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε ότι η αγγλική Λίγκα απέρριψε το αίτημα των «Πολιτών» να καθυστερήσει η έναρξη της επόμενης σεζόν, προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος στους παίκτες να ανακάμψουν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2025 με διευρυμένη μορφή.

Οι άνθρωποι της Σίτι είχαν αρχίσει συζητήσεις με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος σχετικά με το ενδεχόμενο να εκκινήσει η νέα σεζόν αργότερα, ωστόσο το αίτημα αυτό απορρίφθηκε. Μόνο η Τσέλσι στάθηκε στο πλευρό της σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.

«Η Πρέμιερ Λιγκ δεν μας επέτρεψε να αναβάλουμε τους πρώτους δύο αγώνες της ερχόμενης σεζόν για να ανακάμψουμε. Ευχαριστούμε πολύ. Δεν θέλουν να αλλάξουν ημερομηνία σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν έχω απάντηση για το τι θα κάνουμε αυτή τη στιγμή, γιατί δεν έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτήν τη θέση. Θα πάρουμε απόφαση με βάση την κοινή λογική. Θα δούμε πώς είναι οι παίκτες, το πρόγραμμα, και μετά θα αποφασίσουμε» ανέφερε ο Γκουαρδιόλα.

«Θα πάμε με όλη την ομάδα εκεί (στις ΗΠΑ), όχι μόνο με έντεκα παίκτες» είπε, επίσης, ο Ισπανός τεχνικός σχετικά με το αν θα προτιμήσει να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κακοκαιρία Cassandra: Αγωνία για 52χρονο, που αγνοείται στην Αιτωλοακαρνανία

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας «Cassandra» από την Αιτωλοακαρνανία. Από τον μεγάλο όγκο νερού που έπεσε, δρόμοι πλημμύρισαν...

Στην ίδια κατηγορία