Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Με νέα πρόσωπα στην Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ – Η αποστολή του Δικεφάλου (pic)

Δημοφιλή

Τη μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει την αποστολή για πρώτη φορά τον Γίρι Παβλένκα και τον Τζόναθαν Γκόμεζ. Επιστροφή για τον Ομάρ Κόλεϊ που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, εκτός οι Μπράντον, Τσιφτσής και ο, τιμωρημένος, Μπάμπα. Εκτός μένει και ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά από την ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

«Η διήμερη προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπάμπα, όπως επίσης και στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή, που συνέχισαν με ατομικό και θεραπεία αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Παβλένκα, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Λόβρεν , Κόλεϊ , Γκόμεζ, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η αποστολή του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να ανακοινώνει τα...

Στην ίδια κατηγορία