Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

O ΠΑΟΚ θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί

Δημοφιλή

Απόψε το βράδυ ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

OΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού (Novasport 2), σε ένα σημαντικό και κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Το τελευταίο διάστημα, οι ασπρόμαυροι βρίσκονται σε μια «μίνι» κρίση, καθώς προέρχονται από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Europa League. Η αρχή έγινε με τη Γαλατάσαραϊ (3-1), για να ακολουθήσουν οι δύο απανωτές εντός έδρας ήττες από τον Άρη και τη Στεάουα Βουκουρεστίου με σκορ 0-1. Στα δύο τελευταία ματς, ο Δικέφαλος αν και ήταν καλύτερος, δεν μπόρεσε να το εξαργυρώσει σε βαθμούς, πληρώνοντας ουσιαστικά την αστοχία του και την έλλειψη καθαρού μυαλού.

Μετά και το ματς με τους Ρουμάνους, η διοίκηση αποφάσισε την επιβολή χρηματικού προστίμου στην ομάδα, σε μια προσπάθεια «αφύπνισης» όλων, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε όλες τις διοργανώσεις. Η πίεση είναι αρκετά μεγάλη στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, με το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει απόψε το βράδυ μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Και αυτό διότι απέναντί του θα βρει τον Λεβαδειακό, ο οποίος, μαζί με την Athens Kallithea, είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Βοιωτοί βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 4 βαθμούς, προερχόμενοι από τρεις σερί ισοπαλίες με Πανσερραϊκό (2-2 εκτός), ΟΦΗ (1-1 εντός) και Asteras AKTOR (1-1 εκτός).

Μετά την χθεσινή γκέλα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, και με δεδομένο πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν μεταξύ τους, ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία απόψε με νίκη να ανέβει στην κορυφή και να φτιάξει το κλίμα στην Τούμπα.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με τις γνωστές απουσίες, καθώς, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκροφ, Εραμούσπε και Βήχο που απουσιάζουν εδώ και καιρό.

Από την άλλη, οι ασπρόμαυροι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μπάμπα (τιμωρημένος), Τόμας και Τσιφτσή, όπως και των Σάστρε και Μιχαηλίδη. Αντιθέτως, ο Κόλεϊ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στην αποστολή, εκεί όπου βρίσκεται για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθέντας κίπερ, Παβλένκα.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Γκαραβέλης, Άνακερ, Λιάγκας, Κάσσος, Τσάπρας, Βέρρης, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Κάτρης, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Ζίνι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Παβλένκα, Μπαλομένος, Βιεϊρίνια, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ζίφκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Άνετη νίκη στην πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ

Για την 1η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο PAOK Sports Arena τον Πανσερραϊκό, του οποίου...

Στην ίδια κατηγορία