Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Πρεμιέρα με εντός έδρας ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 1η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε στο Γήπεδο Νέων Επιβατών τον ΑΟ ΡΕΑ και έμεινε στην ισοπαλία με 1-1, παρ’ ότι προηγήθηκε με την Βλασσόπουλος στο 24ο λεπτό.

Χωρίς μεγάλη φάση ξεκίνησε το παιχνίδι, με τον Δικέφαλο να έχει τον έλεγχο, όμως καμία από τις δύο πλευρές δεν δημιούργησε κάποια σημαντική ευκαιρία. Οι Νταμπλούχες Ελλάδας όμως κατάφεραν να βρουν το γκολ, με την Μήτκου να γεμίζει από τη μεσαία γραμμή, αυτή βρήκε την Βλασσόπουλος, η οποία με ένα πολύ ωραίο κοντρόλ και με ένα ακόμα καλύτερο συρτό αριστερό σουτ έκανε το 1-0 στο 24ο λεπτό.

Από το 28′ μέχρι το 33′, η ΡΕΑ έφτασε σε τρεις περιπτώσεις κοντά στην ισοφάριση, όμως η Νόιχαους είχε απάντηση στο σουτ της Σιτούμα, η οποία στο 32′ έχασε και ένα τετ α τετ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Αποκορύφωμα στην πίεση της ΡΕΑ η φάση του 33ου λεπτού, με την Μαρκουτσά να βγαίνει μπροστά στην Νόιχαους, όμως το σουτ που επιχείρησε… τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 44′ οι φιλοξενούμενες έχασαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, με την Νόιχαους να κρατά σε σουτ από κοντά το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και με ελάχιστες καλές στιγμές μέχρι το 81ο λεπτό, με τον ΠΑΟΚ Morris να μην μπορεί να… καθαρίσει το παιχνίδι. Στο 81′ λοιπόν η Παντερή με μια κούρσα από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στην Κρίστο, η οποία με ωραία κίνηση-πίβοτ και ωραίο αριστερό σουτ, νίκησε την Νόιχαους και ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση στο παιχνίδι και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του Θαλή Θεοδωρίδη είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή (13/10) κόντρα στα Τρίκαλα σε εκτός έδρας παιχνίδι.

ΠΑΟΚ – ΑΟ ΡΕΑ: 1-1

Τα γκολ: Βλασσόπουλος 24′ – Κρίστο 81′

Ημίχρονο: 1-0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αυλαία με νίκη στο διεθνές τουρνουά στη Φλώρινα

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο διεθνές τουρνουά βόλεϊ στην Φλώρινα ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας με...

Στην ίδια κατηγορία