Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ πράξη 20ή!

Δημοφιλή

Νέα «δοκιμασία» έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική της Super League. Αρκετά μοιρασμένη είναι η προϊστορία του Δικεφάλου στο στάδιο της Λιβαδειάς, με τους «ασπρόμαυρους» να μετρούν επτά νίκες, έξι ισοπαλίες κι έξι ήττες σε 19 αγώνες. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ενδιαφέρουσες πληροφορίες και αριθμούς για τις μεταξύ τους «μάχες».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-25 κόντρα στον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Βοιωτούς, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

19 αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό έχει ο ΠΑΟΚ στην Βοιωτία και στις επτά από αυτές έφυγε με τη νίκη, στις έξι υπήρξε ισοπαλία και έξι επικράτησε ο Λεβαδειακός.

Στην τελευταία επίσκεψη του ΠΑΟΚ στην Βοιωτία υπήρξε ισοπαλία (1-1), η οποία είναι η τρίτη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Παραμένει αήττητος στα 13 τελευταία του παιχνίδια με τον Λεβαδειακό εντός και εκτός έδρας, με 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Η τελευταία νίκη του Λεβαδειακού επί του ΠΑΟΚ ήταν στις 13 Απριλίου 2014 με 3-2 (14’ Τόνι Βαρέλα, 17’ Μιλοσάβλιεφ, 29’ Κονέ – 47’ Ολίσε, 88’ Βούκιτς).

30 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Λεβαδειακού, με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει σημειώσει τρία από αυτά και μάλιστα σε τρία διαδοχικά παιχνίδια.

Οι τρεις από τις επτά νίκες του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό είναι με σκορ 1-0, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο με 2-1. Το παζλ συμπληρώνουν το 3-0 και το 2-0. Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός έχει έξι νίκες που είναι όλες με διαφορετικό σκορ.

Μόλις σε δύο αναμετρήσεις δεν έχουν σημειωθεί γκολ, αφού υπήρξε λευκή ισοπαλία, ενώ ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει παρουσιαστεί δύο φορές το 2-2 και το 1-1.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στις 4 Οκτωβρίου 1987, με νίκη 4-2 του Λεβαδειακού. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει νίκη στα πέντε πρώτα του παιχνίδια εκεί (δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες) και η πρώτη επικράτηση του ήταν στις 12 Μαρτίου 1995 με 1-0 χάρη στο γκολ του Αντώνη Γιουκούδη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Γκόμεζ: «Εκανα λάθος στο πέναλτι»

Ο Γιόναθαν Γκόμεζ ήταν χαρούμενος για το ντεμπούτο του, έστω κι αν είχε την άτυχη στιγμή στο πέναλτι των...

Στην ίδια κατηγορία