Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

«Λευκή» ισοπαλία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημοφιλή

Ούτε σήμερα (6/10) κατάφερε να κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πηγαίνοντας από… γκέλα σε γκέλα στην Premier League. Η επερχόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, έμεινε στο 0-0 με την Άστον Βίλα στο Villa Park για την 7η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ειδικότερα, η τελευταία νίκη των «Κόκκινων διαβόλων» ήταν στο Λιγκ Καπ στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν επικράτησαν με 7-0 επί της Μπάρνσλεϊ. Έκτοτε, μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και μία βαριά ήττα (από την Τότεναμ) σε όλες τις διοργανώσεις. Στο σημερινό παιχνίδι δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ, ωστόσο οι τέσσερις τελικές στην εστία, που σημείωσαν, δεν ήταν αρκετές για να έρθει το πολυπόθητο γκολ.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ προερχόταν από ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Πόρτο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase στο Europa League, επιβεβαιώνοντας πως δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο Old Trafford την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Απολαυστικός Λόβρεν: Το μήνυμα στον Βίντα ενόψει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και το… φρέντο εσπρέσο

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έκανε ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ, έχοντας συμπληρώσει τρεις εβδομάδες προπονήσεων με τη νέα του ομάδα. «Ήταν ένα...

Στην ίδια κατηγορία