Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Πίστη για «έναν άλλον» ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή

Δημοφιλή

Στη Μικράς Ασίας όλοι πιστεύουν πως μετά τη δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος, θα δούμε «έναν άλλον» ΠΑΟΚ. Έναν ΠΑΟΚ βελτιωμένο προς το καλύτερο, κυρίως, πιο αποτελεσματικό.

Έναν ΠΑΟΚ που συνηθίσαμε να βλέπουμε σχεδόν κάθε Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο μέχρι και τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους.

Πέρσι τέτοια εποχή, η ομάδα είχε αποτύχει να κερδίσει και πάλι τον Άρη στην Τούμπα μένοντας στο 0-0 και είχε ηττηθεί από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ ακολούθησε η ήττα από την ΑΕΚ στην OPAP Arena με… μηδέν ευκαιρίες.

Και τότε όλοι έλεγαν και υπέθεταν ότι ο ΠΑΟΚ δε θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι. Τι ακολούθησε; Ένα σερί έντεκα αγώνων, με απολογισμό 10 νίκες και 1 ισοπαλία, σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι να έρθει αρχές Γενάρη η ήττα από τον Άρη.

Ανάλογα παραδείγματα υπάρχουν και στις πρώτες δύο σεζόν του Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας, αλλά και σ’ αυτές που προηγήθηκαν στο δεύτερο πέρασμά του. Πχ. την σεζόν 2022-23, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Αθήνα στα τέλη του Οκτώβρη ακολούθησαν 22 αγώνες με απολογισμό 16 νίκες και 6 ισοπαλίες. Η ομάδα ξανά έχασε στις αρχές Απρίλη από τον Ολυμπιακό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το ντεμπούτο του Λόβρεν σε… αριθμούς

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έκανε το ντεμπούτο του στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού με 2-0, με τον Κροάτη...

Στην ίδια κατηγορία