Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Καμαρά: «Μου αρέσει να κυνηγάω το γκολ, ο χρόνος δουλεύει για εμάς»

Δημοφιλή

Ο Μαντί Καμαρά με κεφαλιά ξεκλείδωσε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Δικεφάλου.

Ο Αφρικανός με τη λήξη του αγώνα μίλησε στο FORZAONLINE.gr και ενώ όλα κυλούσαν… σοβαρά, ήρθαν οι συμπαίκτες του να τον πειράξουν και να αποκαλύψουν το ψευδώνυμο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν δύσκολο και σκληρό και σκληρό παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι που πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς, ήταν καλό που πήραμε αυτούς τους βαθμούς, γιατί βρισκόμαστε στην κορυφή».

Για το αν είναι τόσο ψύχραιμος στα τελευταία λεπτά:

«Δεν ξέρω να πω την αλήθεια, αλλά σημασία έχουν μόνο οι τρεις βαθμοί».

Για την ηρεμία που φέρνει το τρίποντο:

«Νομίζω πως μας προσφέρει πολλά αυτό. Έχουμε μια ηρεμία. Τώρα στη διακοπή θα παίξουμε στις εθνικές ομάδες και όταν γυρίσουμε θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Για τη σχέση τους συμπαίκτες του και το… καρπούζι:

«Είναι το παρατσούκλι μου! Με φωνάζουν καρπούζι, για κάποιο λόγο».

Αν του ταιριάζει ο πιο επιθετικός ρόλος:

«Μου αρέσει να επιτίθεμαι, να κυνηγάω το γκολ, αλλά αν χρειάζεται η ομάδα να παίξω αμυντικά, είμαι εδώ για να βοηθήσω και σε αυτόν τον τομέα».

Για το αν πλέον είναι έτοιμος στο 100%:

«Νιώθω καλύτερα, είμαστε ένα νέο γκρουπ και συνήθως αγωνίζομαι με διαφορετικό παρτενέρ. Αγωνιζόμουν σε μια άλλη ομάδα τα τελευταία χρόνια, αν λάβουμε υπόψιν το γεγονός πως είμαι πλέον σε ένα νέο περιβάλλον, χρειάζομαι χρόνο για να καταλάβω όλους μου τους συμπαίκτες για να γίνουμε ένα πιο έτοιμο σύνολο στη συνέχεια».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Νοκ-άουτ ο Ιωαννίδης για τους αγώνες της Εθνικής

Ο Φώτης Ιωαννίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό (6/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχοντας υποστεί θλάση στον προσαγωγό. Οι εξετάσεις...

Στην ίδια κατηγορία