Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Συνθήματα μίσους των οπαδών της Σοσιεδάδ προς τον Γκριεζμάν

Δημοφιλή

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο League Phase του Europa League, Ρεάλ Σοσιεδάδ, αντιμετώπιζε χθες (6/10) το βράδυ στην έδρα της την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να βρίσκεται στο «στόχαστο» των οπαδών των γηπεδούχων.

Ο διεθνής άσος αποδοκιμάσθηκε έντονα και αρκετοί οπαδοί της Σοσιεδάδ του φώναζαν «να πεθάνεις», όταν έπεσε στο έδαφος μετά από αντιαθλητικό φάουλ που του έκανε ο Τακεφούσα Κούμπο, ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους υπεύθυνους του αγώνα, με αποτέλεσμα να αναρτηθεί ένα μήνυμα στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου με την αναγραφή «όχι στα ρατσιστικά, ξενοφοβικά και μισαλλόδοξα συνθήματα».

Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Marca» της Μαδρίτης, αναφέρεται ότι «αυτού του είδους η προσβολή είναι δυστυχώς συνήθεια για τον Αντουάν Γκριεζμάν κατά την διάρκεια των ταξιδιών του στο «Ανοέτα», έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, του συλλόγου όπου ο επιθετικός, με καταγωγή από τη Μακόν, έπαιζε από το 2005 στο 2014, πρώτα στις ομάδες νέων και μετά στη La Liga».

Μπαίνοντας στο παιχνίδι ένα τέταρτο από το τέλος της αναμέτρησης, ο Αλεξάντερ Σόρλοθ, επίσης επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, δέχτηκε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου ο Νορβηγός άσος έπαιξε μεταξύ 2021 και 2023.

Για την ιστορία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 1-1 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κόλεϊ: «Χαίρομαι που αγωνίστηκα στο πλάι του Λόβρεν»

Ο Ομάρ Κόλεϊ επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ μετά το θέμα στον αστράγαλο του και κόντρα στον Λεβαδειακό...

Στην ίδια κατηγορία