Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Auto Athina 2024: Οι πρεμιέρες στην έκθεση

Δημοφιλή

Η “Auto Athina 2024” είναι μια μεγάλη γιορτή για την αυτοκίνηση στην Ελλάδα, με 200+ μοντέλα αυτοκινήτων και περισσότερα από 20 πρεμιέρες!

Η έκθεση λειτουργεί ως τις 13 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το ωράριο λειτουργίας τις καθημερινές είναι από τις 14:00 ως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 ως τις 21:00 με τιμή εισόδου 10€.

Στην Auto Athina συμμετέχουν σχεδόν όλες οι μάρκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, με εξαίρεση τις Audi, Volkswagen, Skoda, Toyota και Suzuki. Το παρόν δίνουν και πολλές καινούριες μάρκες για την Ελλάδα, όπως η Leapmotor, η KGM που πρακτικά αποτελεί την συνέχεια της SsangYong, αλλά και τη DFSK. Ας δούμε λοιπόν αλφαβητικά τις σημαντικότερες πρεμιέρες της έκθεσης.

Alfa Romeo

Σε πανελλαδική πρεμιέρα εμφανίζεται η ολοκαίνουρια Alfa Romeo Junior. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται σύντομα στις εκθέσεις, ενώ οι πρώτες παραδόσεις ξεκινούν πιθανά από Νοέμβριο. Πρόκειται για το ολοκαίνουριο μοντέλο της Alfa Romeo αλλά και το πρώτο 100% ηλεκτρικό. Βέβaια θα είναι διαθέσιμο και σε υβριδικό με 136 ίππους, ενώ η ηλεκτρική Junior αποδίδει 156 ίππους ή 280 στην κορυφαία έκδοση Veloce. Προφανώς και μιλάμε για ένα μικρό SUV, κάτι που δεν είχε ως τώρα η μάρκα στη γκάμα της. Βέβαια στην Auto Athina υπάρχουν όλα τα μοντέλα της μάρκας, oi Tonale, Stelvio και βεβαίως η Giulia.

Διαβάστε περισσότερα: https://trcoff.gr/news/auto-athina-2024-video/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ

Ξανά στο γήπεδο επέστρεψε ο ΠΑΟΚ μετά το απαραίτητο τριήμερο ρεπό που δόθηκε στο αγωνιστικό τμήμα, με τον Ράζβαν...

Στην ίδια κατηγορία