Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

To ταξίδι στο Λονδίνο κι οι μεγάλες προσδοκίες

Δημοφιλή

Την εθνική ομάδα της Αγγλίας, φιναλίστ των δύο τελευταίων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, πρόκειται ν’ αντιμετωπίσει αύριο η εθνική μας ομάδα στο ιστορικό Γουέμπλεϊ για το Νέισονς Λιγκ, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει τα δεδομένα στον όμιλο.

Τα μέλη της αποστολής αναχωρούν από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» (στη  φωτογραφία διακρίνονται οι Κωνσταντέλιας και Τζόλης) με προορισμό το Λονδίνο, όπου το απόγευμα θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αυριανή σπουδαία αναμέτρηση (μοναδικός απόντας ο τραυματίας Φώτης Ιωαννίδης).

Εξάλλου, κορυφώθηκε τις τελευταίες ημέρες η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Αγγλία-Ελλάδα. Ελάχιστα είναι, πλέον, τα εισιτήρια που απομένουν προς διάθεση για τους φίλους της Εθνικής, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν μαζικά και άμεσα από την πρώτη ημέρα πώλησής τους. Όσες και όσοι βρεθούν την Πέμπτη στη «γαλανόλευκη κερκίδα» του Γουέμπλεϊ, θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, γεμάτη παλμό και ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επέμβαση στην καρδιά για Μαζραουί

Σε μια μικρή καρδιακή επέμβαση μετά από αρρυθμία παλμών υποβλήθηκε ο Νουσέρ Μαζρουί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίπου έναν μήνα...

Στην ίδια κατηγορία