Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον MVP Σεπτεμβρίου

Δημοφιλή

Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας απαιτητικός μήνας για τον ΠΑΟΚ, καθώς μέσα σε αυτόν, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε να δώσει δύο ντέρμπι στο πρωτάθλημα και ένα ματς υψηλής δυσκολίας κόντρα στην Γαλατάσαραι για το Europa League.

Ο απολόγισμός για τον Δικέφαλο δεν ήταν σίγουρα ο επιθυμητός, ωστόσο σε αυτούς τους αγώνες υπήρξαν ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ψάχνει τον MVP του Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Άλλος ένας απαιτητικός μήνας έφτασε στο τέλος του και το paokfc.gr και PAOK FC Official App, θέλουν τη συμβολή σας για την ανάδειξη του κορυφαίου σε απόδοση παίκτη της ομάδας τον μήνα Σεπτέμβριο.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο. Καμία φορά μια ομάδα μπορεί να κάνει τα περισσότερα πράγματα σωστά στο γήπεδο, αλλά οι λεπτομέρειες να είναι πάντα εναντίον της. Ο ΠΑΟΚ το βίωσε αυτό έντονα τον Σεπτέμβριο, καθώς στα πέντε παιχνίδια που έδωσε πήρε μόνο δύο νίκες. Πάμε λοιπόν να δούμε τους παίκτες που ξεχώρισαν τον μήνα που μας πέρασε.

Πρώτος υποψήφιος ο Ντόμινικ Κοτάρσκι . Ο Κροάτης τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός και στα πέντε παιχνίδια του Σεπτεμβρίου. Καθοδήγησε σωστά την αμυντική του γραμμή και είχε κομβικές επεμβάσεις σε όλα τα παιχνίδια του μήνα με αποκορύφωμα την διπλή επέμβαση στο 1ο λεπτό στο παιχνίδι με τον Βόλο και την απόκρουση του πέναλτι ένα λεπτό μετά αλλά και την άκρως εντυπωσιακή επέμβαση στο εξ’ επαφής τελείωμα του Οσίμεν στο παιχνίδι κόντρα στην Γαλατασαράι.

Επόμενος μονομάχος ο Μαντί Καμαρά . Ο μέσος του Δικεφάλου ήταν απολαυστικός σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, ήταν σχεδόν αλάνθαστος στην κυκλοφορία της μπάλας, προώθησε σωστά το παιχνίδι, ήταν άψογος ανασταλτικά, πέτυχε ένα buzzer beater στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο και έδειξε πως είναι ήδη κομβικός για την ομάδα.

Τελευταίος υποψήφιος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο Mr Breeze έκανε γεμάτες εμφανίσεις τον περασμένο μήνα, πέτυχε το γκολ του Δικεφάλου κόντρα στη Γαλατασαράι στην πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League, έβγαλε προσωπικότητα και προσπάθησε ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνες με εντυπωσιακές ατομικές προσπάθειες, όποτε η ομάδα το χρειαζόταν.

Τρεις παίκτες λοιπόν, ένα βραβείο. Ποιος είναι ο δικός σας NOVA MVP Σεπτεμβρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αυξημένες οι εντάσεις στον ΠΑΟΚ Β (video)

Ο ΠΑΟΚ Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 2 με τον...

Στην ίδια κατηγορία