Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Μορόν: «Ο υψηλός ανταγωνισμός και ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Εκμεταλλευόμενος το κενό με αγωνιστικές υποχρεώσεις διάστημα λόγω των εθνικών ομάδων, ο Λορέν Μορόν (σ.σ επιθετικός του Άρη) παραχώρησε συνέντευξη στην «As» αναφορικά με τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους που έχει θέσει με τους «κιτρινόμαυρους», υπογραμμίζοντας παράλληλα τον εγχώριο ανταγωνισμό στην Ελλάδα με αναφορές και στον ΠΑΟΚ. «Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με τη βάση του, αλλά έχει κάνει καλές προσθήκες» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Ισπανός στράικερ.

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε για το ενδεχόμενο κατάκτησης τίτλου από τον Άρη και τον υψηλό ανταγωνισμό στην Ελλάδα:

«Είναι δύσκολο γιατί δεν έχεις παρά να δεις τις υπογραφές και τα μπάτζετ της κάθε ομάδας. Φέτος στην Ελλάδα έχουν επενδυθεί πολλά σε ξένους και υψηλού επιπέδου παίκτες. Αρκεί να δεις τα ονόματα που έχουν υπογράψει Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με τη βάση του, αλλά έχει κάνει καλές προσθήκες. Έχουμε αλλάξει πολλούς παίκτες, αλλά νομίζω ότι έχουμε κάνει ένα άλμα στην ποιότητα.

Απλώς χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωριστούμε και να δημιουργήσουμε τη δυναμική. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Άρης και πέρυσι και φέτος έπαιζε πάντα πρόσωπο με πρόσωπο και έχουμε πετύχει πολλά σημαντικά αποτελέσματα κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Αυτή τη σεζόν στις δύο πρώτες αναμετρήσεις που είχαμε με αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή τους έχουμε νικήσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επέμβαση στην καρδιά για Μαζραουί

Σε μια μικρή καρδιακή επέμβαση μετά από αρρυθμία παλμών υποβλήθηκε ο Νουσέρ Μαζρουί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίπου έναν μήνα...

Στην ίδια κατηγορία