Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Με απουσίες κόντρα σε Καμπανιακό ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Τον κύκλο προετοιμασίας του με φόντο το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 2 με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Β, με τους Παπαβασιλείου-Ταξίδη να μην μπορούν να υπολογίζουν στους Τασιούρα, Σνάουτσνερ και Μύθου, που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου:

Συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αγωνίζεται κόντρα στον Καμπανιακό, στη Χαλάστρα, αύριο Παρασκευή 11.10 στις 16:00, για την αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το monobala.gr.

Ο Δικέφαλος, μετά τη νίκη του επί του Μακεδονικού, βρίσκεται στην θέση με πέντε βαθμούς, ενώ ο Καμπανιακός είναι τρίτος με έξι βαθμούς. Η ομάδα προπονήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Σουρωτή, με το τεχνικό team να μην έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Τασιούρα, Σνάουτσνερ και Μύθου.

Την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι:

Μοναστηρλής , Κιάτος, Ναντέρ, Λαγωνίδης, Σινανάι, Κωττάς, Φίλων, Πιτσώτης, Δεληγιάννης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Καλόγηρος, Ρουμιάντσεβ, Γκούμας, Κουλούρης, Σμυρλής, Μπράντονιτς, Αδάμ, Κανίς, Ουρτάδο, Γκιτέρσος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ

Ξανά στο γήπεδο επέστρεψε ο ΠΑΟΚ μετά το απαραίτητο τριήμερο ρεπό που δόθηκε στο αγωνιστικό τμήμα, με τον Ράζβαν...

Στην ίδια κατηγορία