Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Σύντροφος Μπάλντοκ: «Ο κόσμος μου δεν είναι πια ίδιος»

Δημοφιλή

Η σύντροφος του Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή σε ηλικία 31 ετών. «Έπρεπε να πετάξεις σήμερα στην πατρίδα σου για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα γενέθλια του γιου μας, αλλά αντ’ αυτού θρηνούμε την απώλειά σου».

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Η είδηση προκάλεσε σοκ στην οικογένειά του, τον Παναθηναϊκό, το ελληνικό αλλά και το βρετανικό ποδόσφαιρο. Η σύντροφος του άτυχου ποδοσφαιριστή, Άναμπελ Ντίγκναμ που ζει στην Αγγλία, καλούσε στο τηλέφωνο τον άντρα της και εκείνος δεν απαντούσε. Καθώς περνούσε η ώρα, ανησύχησε και κάλεσε τον ιδιοκτήτη της οικίας να πάει από εκεί για να ελέγξει τι έχει συμβεί. Τον Τζορτζ Μπάλντοκ εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στην πισίνα, ο ιδιοκτήτης της οικίας που κάλεσε ασθενοφόρο και τις Αρχές.

Η Άναμπελ λίγες ώρες μετά το θάνατό του έκανε την πρώτη της ανάρτηση αφιερωμένη στον αγαπημένο της (την οποία δημοσίευσε αποκλειστικά η Daily Mail) ο οποίος την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος τους, έφυγε από τη ζωή. «Τζορτζ, ο έρωτας της ζωής μου, η αδελφή ψυχή μου. Ο τέλειος μπαμπάς για το πανέμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου. Είσαι εδώ μαζί μου με το χαμόγελο, το γέλιο και τη μεταδοτική προσωπικότητα του Μπρόντι. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, αλλά θα βρω έναν τρόπο για τον Μπρόντι.

Το υπόσχομαι. Σ’ αγαπώ για πάντα G. Η Neen σου. X. Ήσουν ο πιο ξεχωριστός πατέρας, αρραβωνιαστικός, γιος, αδελφός, θείος, φίλος, συμπαίκτης και άνθρωπος.Ο ενθουσιασμός και η μεταδοτική σου προσωπικότητα έφεραν τόση αγάπη σε όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν και σε όσους σε λάτρευαν από τις κερκίδες. Θα κρατάμε για πάντα τις ξεχωριστές αναμνήσεις που έχουμε από εσένα και θα συνεχίσεις να ζεις μέσα στον όμορφο γιο σου. Έπρεπε να πετάξεις σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη) στην πατρίδα σου για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα του γενέθλια, αλλά αντ’ αυτού θρηνούμε την απώλειά σου», έγραψε συντετριμμένη σύμφωνα με την «Daily Mail».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δίπλα σε Λουτσέσκου και ομάδα οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ!

Ανακοίνωση-στήριξης σε Ράζβαν Λουτσέσκου και στους παίκτες του Δικεφάλου εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως όποιος συνεχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία