Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Χωρίς σταματημό έως την επόμενη διακοπή

Δημοφιλή

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες «ανάσες» τις προηγούμενες ημέρες και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, έφερε τριήμερο ρεπό και ξεκούραση στους παίκτες. Το ρεπό είναι πλέον… παρελθόν και οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν χθες (10/10) στις προπονήσεις με φόντο την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (20/10).

Μπορεί να απουσιάζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, ωστόσο το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκινά εντατικά προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμο για τα επικείμενα απαιτητικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε ένα μήνα περίπου θα υπάρξει νέο international break, παρόλα αυτά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, ενώ στην εξίσωση μπαίνει και το Κύπελλο Ελλάδας. Ειδικότερα, σε διάστημα τριών εβδομάδων ο Δικέφαλος καλείται να αγωνιστεί σε επτά (!) αναμετρήσεις, δίνοντας παιχνίδια ανά τρεις ημέρες.

Ο «Γολγοθάς» ξεκινά στις 20 Οκτωβρίου από τη Νέα Φιλαδέλφεια και το ματς με την ΑΕΚ και ολοκληρώνεται στο γήπεδο της Τούμπας στις 10 Νοεμβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό. Μεσολαβούν, φυσικά, δύο ευρωπαϊκά ματς κόντρα σε Βικτόρια Πλζεν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ υπάρχουν και δύο ματς πρωταθλήματος κόντρα σε ΟΦΗ και Λαμία. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν κι ένα παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στο Αιγάλεω (30/10) για τη φάση των «16» του θεσμού.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι το επόμενο international break:

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20/10, 20:30)
ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν (24/10, 19:45)
ΠΑΟΚ – OΦΗ (27/10, 21:00)
Αιγάλεω – ΠΑΟΚ (30/10, 17:00)
Λαμία – ΠΑΟΚ (3/11, 20:30)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΠΑΟΚ (7/11, 22:00)
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (10/11, 20:30)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ενός λεπτού σιγή για τον Μπάλντοκ στα γήπεδα της Super League 2

Η Super League 2 τιμά τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ με τήρηση ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη των...

Στην ίδια κατηγορία