Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Διαιτητικό «έγκλημα» που μας άφησε εκτός συνέχειας!»

Δημοφιλή

Έντονα παράπονα από την διαιτησία έχει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Σερβέτ στον τελικό του έβδομου ομίλου του UEFA Women’s Champions League, μένοντας εκτός της συνέχειας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έχει ως τίτλο του κειμένου: «Διαιτητικό «έγκλημα» που άφησε εκτός συνέχειας τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» και στο κείμενο αναφέρει πως δεν υπάρχει πέναλτι στο πρώτο γκολ της Σερβέτ και πως στο δεύτερο γκολ δεν υπήρξε κανένα φάουλ της Μήτκου στην αρχή της φάσης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο επίσημος ΠΑΟΚ:

«Στο δεύτερο ημίχρονο, η διαιτητική παράσταση έφτασε στο απόγειο της, όταν το πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ μετατράπηκε σε πέναλτι, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά του Δικεφάλου. Η Τζόνουσαϊτ ευστόχησε κάνοντας το 0-1 στο 67ο λεπτό.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Morris ανέβασε τις γραμμές του, ρίσκαρε προσπαθώντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 83ο λεπτό, οι «ασπρόμαυρες» απείλησαν με σουτ της Βαρδαλή, με την φάση να ελέγχεται για χέρι εντός περιοχής από την αμυντικό της Σερβέτ, το οποίο φυσικά πέρασε απαρατήρητο από την Βουλγάρα διαιτητή.

Στο 90ο λεπτό, θέλοντας να ολοκληρώσει το έργο της, η διαιτητής υπέδειξε φάουλ σε τάκλιν επάνω στην μπάλα της Μήτκου, από το οποίο και προήλθε το 0-2, το οποίο τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.

Συμπερασματικά, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, ήταν τακτικά και πνευματικά άριστες στις συνθήκες του παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπόρεσαν να προβλέψουν την 12η παίκτρια, η οποία εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Θα ξεκινήσω τις δηλώσεις μου μ’ έναν τρόπο ο οποίος δεν μου αρέσει, διότι σήμερα είχαμε μία κλοπή, από δύο φάσεις τις οποίες εφηύρε η διαιτητής από την Βουλγαρία, ένα πέναλτι και ένα φάουλ έξω από την περιοχή, στα οποία δεχτήκαμε δύο γκολ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις παίκτριες μου, οι οποίες εφάρμοσαν το πλάνο με επιτυχία 105%, δεν αφήσαμε σε καμία φάση να μας απειλήσει η Σερβέτ. Δώσαμε την κατοχή στον αντίπαλο γιατί θέλαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα, κλείσαμε τους χώρους, με τον αντίπαλο να μην δημιουργεί καμία ευκαιρία. Η Νόιχαους έπιασε την μπάλα τρεις-τέσσερις φορές μέχρι το 65′ που δεχτήκαμε το γκολ, αλλά δυστυχώς φάνηκε σήμερα ότι άρχισαν να φοβούνται πολύ τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε την δουλειά μας, την προσπάθεια μας. Η απογοήτευση των παικτριών μας είναι μεγάλη, αλλά εμείς δεν θα επιτρέψουμε αυτό να τις καταβάλει. Γυρίζουμε τον διακόπτη και βάζουμε τους στόχους για τους δύο εγχώριους τίτλους. Συγχαρητήρια γι’ ακόμα μία φορά σε όλο τον Οργανισμό του ΠΑΟΚ για την μεγάλη προσπάθεια. Ο αποκλεισμός ήταν άδικος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία