Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

ΑΕΚ για Μπρέιγθουεϊτ: «Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ μαζί του»

Δημοφιλή

«Καυτό» είναι στην Ισπανία το όνομα του Μάρτιν Μπρέιγθουεϊτ, με δημοσίευμα του « Cadena Ser» νωρίτερα πως μεταξύ των προτάσεων που απέρριψε ο, μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Δανός φορ, ήταν και μια της ΑΕΚ.

Αυτό έφερε την αντίδραση της αθηναϊκής ομάδας μέσω διαρροής, η οποία διέψευσε ότι ασχολήθηκε με τον ποδοσφαιριστή, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για επικοινωνιακά και μανατζερικά «παιχνίδια».

Όπως αναφέρει:

«Επειδή έχει έρθει νέος ιδιοκτήτης στην ΠΑΕ ΑΕΚ, κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να βρούνε χώρο να παίζουν επικοινωνιακά – μανατζερικά «χαζά» παιχνίδια εις βάρος της! Η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ με τον Μάρτιν Μπρεθγουέιτ και δεν έχει κάνει καμία πρόταση στον παίκτη ή στον μάνατζέρ του! Οπότε δεν μπορεί να απορρίψει καμία πρόταση που ΔΕΝ του έχουμε κάνει. Είπαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, αλλά επειδή η κατάσταση ξεφεύγει, καλό είναι να αρχίσουν να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η τηλεόραση θα βαφτεί «ασπρόμαυρη»!

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου δίνει το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο τη Χιμπέρνιαν. Kαι...

Στην ίδια κατηγορία