Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτό είναι το περιεχόμενο της επιστολής του ΠΑΟΚ για τα νέα μέτρα!

Δημοφιλή

Όπως ανέφερε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του ο  Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στο εν λόγω υπουργείο αναφορικά με το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο, που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο για την είσοδο του στα γήπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής PAOK Inside, του FORZA Group TV στο υπουργείο είδαν με θετικό μάτι τις επισημάνσεις του Δικεφάλου αναφορικά με το εν λόγω θέμα, καθώς θεωρούν πως οι παρατηρήσεις είναι προς το σωστό δρόμο.

Η επιστολή των «ασπρόμαυρων» λοιπόν αναφέρεται κυρίως στους Έλληνες του εξωτερικού που ταλανίστηκαν και ταλανίζονται αναφορικά με την είσοδο τους στα γήπεδα. Μεταξύ άλλων ο Δικέφαλος σημειώνει στην επιστολή του πως θα ήταν προτιμότερο να ταυτοποιούνται με την ταυτότητα τους και όχι με διαβατήριο.

Επίσης, οι «ασπρόμαυροι» σημειώνουν πως θα ήταν προτιμότερο να μην υπάρχει εμπλοκή των ΠΑΕ στο θέμα ταυτοποίησης (των Ελλήνων του εξωτερικού),  αλλά όλα να γίνονται απευθείας από το εκάστοτε τμήμα του υπουργείου και την εφαρμογή.

Γενικότερα στην επιστολή ο ΠΑΟΚ έχει μερικά σημεία κλειδιά που τονίζει, καθώς θεωρεί πως εφόσον υλοποιηθούν αυτά θα μπορέσει η ζωή όσων θέλουν να παρακολουθήσουν δια ζώσης την αγαπημένη τους ομάδα θα γίνει πιο εύκολη αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο.

Πρέπει να σημειωθεί πως αυτή επιστολή εστάλη από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μετά το εντός έδρας παιχνίδι με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, καθώς ο Δικέφαλος ήταν ο πρώτος που βίωσε στο πετσί του το… μπάχαλο των νέων μέτρων. Αυτό που επίσης σημείωναν κύκλοι του Υπουργείου ήταν πως η επιστολή θα απαντηθεί, αφού όντως όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι» έχουν βάση προς συζήτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το Πανθεσσαλικό πηγαίνει στον Μπράντον, αλλά…

O Mπράντον Τόμας έχει τεθεί νοκ άουτ  για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΝΠΣ Βόλο στην έδρα της...

Στην ίδια κατηγορία