Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτό που δεν ήξερε κανείς για τον Μέσι

Δημοφιλή

Παρά το γεγονός ότι καταδιώκεται συνεχώς από τα ΜΜΕ, ο Αργεντινός αστέρας, Λιονέλ Μέσι διατηρεί όσο το δυνατόν περισσότερη μυστικότητα για την ιδιωτική του ζωή, ειδικά επειδή χαρακτηρίζεται από κάποια εσωστρέφεια και δεν είναι καλός στο να μιλάει πολύ μπροστά στις κάμερες.

Όπως συνηθίζει ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών, ο «Pulga» έχει αρκετά χόμπι όταν δεν «μαγεύει» στους αγωνιστικούς χώρους. Μετά από σκληρή προπόνηση όλη την ημέρα, χρειάζεται ειδικό χρόνο για να διασκεδάσει και να έχει έναν ειδικό χώρο για να περάσει τον ελεύθερο του χρόνο.

Στην περίπτωση ενός αστέρας του ποδοσφαίρου, όπως ο Μέσι, που περνά τον περισσότερο χρόνο του με τα παιδιά του και την οικογένειά του και δεν του αρέσει να βγαίνει το βράδυ και να περπατάει με φίλους. Αντιθέτως, ο θρύλος της Μπαρτσελόνα επέλεξε το χόμπι να παίζει βιντεοπαιχνίδια, όπου περνά πολύ καιρό παίζοντας «FIFA», χωρίς να αποκαλύπτει την «ταυτότητά» του στους ανταγωνιστές του.

Πράγματι, ο Μέσι έχει δηλώσει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις για την αγάπη του για μια σειρά από βιντεοπαιχνίδια, όπως είπε σε δηλώσεις του πριν από δύο χρόνια: «Τα βιντεοπαιχνίδια ήταν πάντα ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μου να απολαμβάνω το χρόνο μου εκτός των ωρών προπόνησης και να επικοινωνώ με τους συναδέλφους, τους φίλους και την οικογένειά μου».

Ο «Λίο» πρόσθεσε: «Το PUBG Mobile είναι πολύ διασκεδαστικό και είμαι ανάμεσα στους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, νιώθω περήφανος για τη συνεργασία μας». Και συνέχισε: «Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους παίκτες να συμμετάσχουν μαζί μου στο PUBG Mobile», όταν υπέγραψε μια συνεργασία με αυτό το παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ!

Ανακοίνωση για τα απλά εισιτήρια της πρώτης ευρωπαϊκής «μάχης» του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γαλατασαράι την Τετάρτη (25.09) καθώς επίσης...

Στην ίδια κατηγορία