Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτοί πάνε Ιρλανδία για την ρεβάνς κόντρα στην Σάμροκ! (pic)

Δημοφιλή

Με μοναδικό απόντα τον Μπράντον Τόμας θα ταξιδέψει στην Ιρλανδία για τη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος, έχοντας μαζί του κανονικά και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, θα ταξιδέψει στο Δουβλίνο, όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό του 4-0, στο Tallaght Stadium.

Αναλυτικότερα από την ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

«Ένα τελευταίο βήμα πριν το League Phase του UEFA Europa League. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς και θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα στην Τούμπα για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν τη δεύτερη μάχη στο Tallaght Stadium, περιελάμβανε αρχικά κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο μόνος παίκτης στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο Δουβλίνο. O Ισπανός συνέχισε με θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει στη δεξιά ποδοκνημική.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Χαμός» στη Στεάουα για ΠΑΟΚ

Έντονος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του φίλαθλου κοινού της Στεάουα Βουκουρεστίου ενόψει της ευρωπαϊκής «μάχης» με τον ΠΑΟΚ στην...

Στην ίδια κατηγορία