Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτοί που δεν έχουν… πανηγυρίσει

Δημοφιλή

Μία ιδιαίτερη σεζόν διάγει ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως έχει καταφέρει να αποσπάσει το μάξιμουμ από κάθε ποδοσφαιριστή κάτι που αντανακλάται και στη διαχείριση του έμψυχου υλικού που γίνεται στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» ανά αγώνα. Σε επίπεδο παραγωγικότητας δε είναι κοινά αποδεκτό πως αναδεικνύει κάθε φορά και διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, με την υποσημείωση πως Ράχμαν Μπάμπα και Μάρκος Αντόνιο προστέθηκαν στο φετινό πίνακα των σκόρερ στο χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ.

Στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ έχει 18 διαφορετικούς «εκτελεστές» από τους συνολικά 30 που ενεργοποίησε συμπεριλαμβανομένων και των πρόσφατων που ανακηρύχθηκαν, με την πολυφωνία στην επίθεση να έχει εξελιχθεί σε ένα από τα βασικά ατού για το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρηστεί ακόμη σκόρερ δεδομένου πως στη λίστα περιλαμβάνονται οι δύο τερματοφύλακες του Δικεφάλου, Ντόμινικ Κοτάρσκι-Ζίβκο Ζίβκοβιτς, δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους» καθώς επίσης και ισάριθμους με μόνο μία συμμετοχή.

Ο λόγος γίνεται για τους Κάλεντ Νάρεϊ και Ντόουγκλας Αουγκούστο δεδομένου πως αμφότεροι αποτέλεσαν παρελθόν με το… καλημέρα της φετινής αγωνιστικής περιόδου χωρίς επί της ουσίας να έχουν τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να αναδειχθούν σκόρερ καθώς επίσης και τους Γιώργο Βρακά και Κυριάκο Γιαξή. Υπενθυμίζεται πως οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν καταγράψει μόλις μία ολιγόλεπτη συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ έχοντας σημειώσει εμφανίσεις κυρίως με τη δεύτερη ομάδα.

Άξιο αναφοράς είναι πως ούτε ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχει «γράψει» τέρμα παρόλο που έφτασε μία «ανάσα» από αυτό στο ευρωπαϊκό εντός έδρας ματς με την Ελσίνκι δεδομένου πως από προσπάθειά του η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των Φινλανδών καταλήγοντας στα δίχτυα, έχοντας καταχωρηθεί ως αυτογκολ από πλευράς UEFA.



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία