Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτός είναι ο νέος αρχιδιαιτητής και η νέα ΚΕΔ

Δημοφιλή

Ο Γάλλος Λανουά η πρόταση – υπόδειξη Ροσέτι για νέος αρχιδιαιτής της Super League. Από επιφανή μέλη τριών διαφορετικών και κορυφαίων, ποδοσφαιρικά, χωρών η πρόταση-υπόδειξη της UEFA για τη στελέχωση της ΚΕΔ, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Γκαγκάτση από τον αρχιδιαιτητή της ΟΥΕΦΑ Ρομπέρτο Ροσέτι και θα τεθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Πρόεδρος: Στέφάν Λανουά από τη Γαλλία, Αναπληρωτής πρόεδρος – VAR project manager ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι και μέλος ο Ισπανός Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεζ.

Ο Ροσέτι διαβεβαίωσε για προσωπική υποστήριξη στο έργο τους και τα τρία στελέχη που επελέγησαν εκ μέρους του. Ενδεικτικό των προθέσεών του το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών τής Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Ζόραν Λάκοβιτς, σκοπεύουν να παραστούν προσωπικά σε ένα από τα εν Ελλάδι σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν προσεχώς.

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο εκ Γαλλίας ορμώμενος Λανουά εκπροσωπεί μια χώρα που κατά την τρέχουσα περίοδο θεωρείται πως διαθέτει τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη, όπως ο Φρανσουά Λετεσιέ που διηύθυνε τον πρόσφατο τελικό του EURO Ισπανία-Αγγλία και ο Κλερμάν Τουρπέν, που διηύθυνε την πρεμιέρα του τουρνουά Γερμανία-Σκωτία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία