Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ακόμη ένα ταλέντο στην… φαρέτρα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ (pic)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ φροντίζει για το μέλλον του και υπέγραψε ακόμη ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με νεαρό ποδοσφαιριστή του, αφού ο Στέλιος Αλμασίδης, μπορεί πλέον να λογίζεται ως επαγγελματίας. Ο 19χρονος χαφ που αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ, έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με την ακαδημία ΠΑΟΚ Κοίλων που ξεκίνησε την καριέρα του να εκφράζει ξεχωριστές ευχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ακαδημία είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει πως επίσημα πλέον ο Στέλιος Αλμασίδης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ανήκει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ένα παιδί που είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας μας, ανδρώθηκε σε εμάς και μεταπήδησε πριν λίγα χρόνια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια και τιμή που μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό αλλά ταυτόχρονα με μεγάλη προσπάθεια και θυσίες κατόρθωσε να κάνει το πρώτο του επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Συγχαρητήρια Στέλιο σε εσένα και την οικογένεια σου για αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Ευχόμαστε ολόψυχα να είσαι γέρος, τυχερός και τα καλύτερα έρχονται!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία