Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλίμονο αν χρειάζεται έναν-δύο παίκτες παραπάνω για να αποκλείει ομάδες όπως η Μπόρατς

Δημοφιλή

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, ο καιρός πέρασε και αύριο αρχίζει και επίσημα η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, ενώ σε τρεισήμισι  εβδομάδες ξεκινά και το πρωτάθλημα.

Πέρασαν δύο μήνες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει όσα υπολόγιζε κι έχει δύο τρία κενά στο ρόστερ του.

Λείπει ένας χαφ, λείπει ένας επιθετικός, λείπει κι ένας εξτρέμ. Οι περισσότεροι στέκονται στις δύο πρώτες θέσεις, και λιγότεροι στο ότι ο ΠΑΟΚ έχει σήμερα έναν αριστερό εξτρέμ, τον Τάισον, ο οποίος είναι 36,5 ετών.

Με εξαίρεση τη χρονιά του Μίχελ, όταν είχαν γίνει από το Μάιο κάποιες βασικές επιλογές (Μάτος, Σάκχοφ κλπ), όλα αυτά τα χρόνια, ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να αφήνει τον χρόνο να περνά και κάνει τις επιλογές προς το τέλος.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αυτό είναι καταστροφή, αλίμονο αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν δύο παίκτες παραπάνω για να αποκλείει ομάδες όπως η Μπόρατς ή οι περσινές ή ακόμη και τη Λέφσκι ή την Έστερσουντ παλιότερα. Τα στραπάτσα σ΄ αυτές τις φάσεις έρχονται από την κακή διαχείριση, όχι από το κακό ρόστερ.

Έστω κι αν στον 3ο γύρο και στα πλέι οφ, κάθε προσθήκη είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη, από την ώρα που υπάρχει ομάδα, το μείζον είναι ο ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος όταν πρέπει για να διεκδικήσει όλους τους στόχους της σεζόν.

Το ιδανικό είναι να είναι η ομάδα έτοιμη 15 Ιουλίου, αλλά πρακτικά αυτό, για λόγους που καταλαβαίνουν, όσοι ξέρουν όλα τα δεδομένα, είναι αδύνατο.

Το ρόστερ θα το κρίνουμε όταν θα τελειώσουν οι μεταγραφές. Και τότε θα μιλήσουμε με μικρότερο περιθώριο για τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία