Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλήθεια, ποιο το σκεπτικό του Πογέτ;

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024 με τον Γκουστάβο Πογέτ να επιλέγει την ενδεκάδα του και σε αυτή να μην υπάρχει το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, αλλά αυτό του Παναγιώτη Ρέτσου στη θέση του αριστερού στόπερ.

Σαφώς πρόκειται για κάτι εξοργιστικό, αφού ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ πέρα από το γεγονός πως είναι αριστεροπόδαρο σε αντίθεση με τον Ρέτσο που είναι δεξιοπόδαρος, βρίσκεται και σε μια περιόδο εξαιρετικής φόρμας.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι πως ο Γκουστάβο Πογέτ άφησε εκτός αποστολής τον Γιάννη Κωνσταντέλια! Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της εθνικής με τόσο ταλέντο-φαντασία και απρόβλεπτες κινήσεις στο ρεπερτόριο του έμεινε εκτός αποστολής, την ώρα που σε αυτή βρίσκονται ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται καν στις βασικές επιλογές των ομάδων τους.

Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει πως στην προηγούμενη κλήση ο Πογέτ είχε αφήσει εκτός αποστολής τον Κωνσταντέλια, αφήνοντας υπονοούμενα για παραπτώματα του Κωνσταντέλια, χωρίς ωστόσο ποτέ να μπορέσει να τεκμηριώσει όσα λέει. Ο Ουρουγουανός πλέον επιβάλλεται να εξηγήσει τις εν λόγω επιλογές, καθώς αν δεν τον κάνει θα πρέπει να θεωρηθεί τουλάχιστον… ύποπτος



Τελευταία νέα

Ο Σάστρε και το… μυστικό της επιτυχίας

Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας, μια και στο παιχνίδι...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version